Pucér fotók készültek Szűcs Judithról - A lánya kiborult, szerinte vállalhatatlanok - VIDEÓ!

Fotó: Magócsi Márton [origo] -
FEM3 Görögország félmeztelen nyaralás Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görögországban nyaralt az énekesnő, ám képeit túl merésznek tartották, még a saját lánya is kritizálta a mediterrán országban készült fotókat.

Szűcs Judith fergeteges nyaraláson vett részt, ám fotókat nem nagyon tudott megosztani rajongóival. Görögországban töltött el egy kis időt a lányával együtt, a mediterrán hely varázsa őt is magával ragadta, talán ennek köszönhető, hogy képeinek nagy részét nem lehet a nyilvánosság elé tárni.

Fotó: Magócsi Márton [origo]

A laza hangulat Szűcs Judithot is átjárta, és hiába kérte lányát, hogy keressen róla tengerparton készült felvételt, a lánya szerint az összes kép vállalhatatlan, ugyanis édesanyja mindegyiken félmeztelenül van. Így sajnos ezeket a fotókat nem is mutatta meg a TV2 életmódcsatornájának reggeli műsorában.

Hayden Panettiere ráfázott - egy vagyonnal tartozik a kutyái miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-hayden-panettiere-a-hosok-sorozat-szinesznoje-egy-vagyonnal-tartozik-a-kutyai-miatt.htmlIgen kínos helyzetbe került a Hősök című sorozat szöszi üdvöskéje. TV + Sztárok--Ez a nő állhatott volna Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmének útjába?http://www.life.hu/sztarok/20160721-hihetetlen-de-ez-a-no-akadalyozhatta-volna-meg-angelina-es-brad-szerelmet.htmlVajon mi lett volna, ha Angelina Joliet és Brad Pittet nem hozza össze a sors a Mr. és Mrs. Smith forgatásán? Ha Angie szerepét egy másik nő kapja meg? Egyáltalán, kik voltak az esélyesek az ügynőknő szerepére? Olvass tovább, és megtudod! TV + SztárokOrigoMichelle Obama igazi bulimacskává változott Missy Elliott melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-hihetetlen-michelle-obama-igazi-bulimacskava-valtozott-missy-elliott-mellett.htmlVajon mi sül ki abból, ha a first lady, Michelle Obama, és Missy Elliott egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba? Mutatjuk! TV + Sztárok--Újabb RTL-es sztár nyargalt át a TV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-muri-eniko-egykori-x-faktoros-csatlakozik-a-tv2hoz.htmlLassan már nem is marad senki az RTL-nél, ugyanis a TV2 nagy erőkkel csábítja el a konkurens csatorna sztárjait. Legutóbb Kocsis Tibor, az X- Faktor második szériájának győzteséről tudtuk meg, hogy a TV2-höz igazolt, most újabb celeb vált. TV + SztárokOrigoSzörnyű! Ijesztő lénnyé változott a Twin Peaks sztárja, Lara Flynn Boylehttp://www.life.hu/sztarok/20160721-lara-flynn-boyle-hollywood-legigeretesebb-szinesznoje-teljesen-megvaltozott-foto.htmlA sztárt pár nappal ezelőtt egy bevásárlóközpont előtt sikerült lencsevégre kapni. A 46 éves színésznő egykori szexi külsejéből mára semmi sem maradt. TV + SztárokOrigoVégtelen combokat villantott Lilu: Nézd meg a szexi műsorvezetőt bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-lilu-a-tengerparton-igy-martozik-meg-a-habokban-a-szexi-musorvezeto-bikiniben.htmlA bombaformában lévő műsorvezető egyszerre volt vagány és dögös, a dekoltázsa pedig pont annyit láttatott, amennyit kellett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.