Ezekről a sztárokról fantáziálnak a nők önkielégítés közben

Ryan Gosling Adam Levine maszturbálás szex önkielégítés Justin Timberlake Channing Tatum Johnny Depp felnőtt fantázia erotika maszturbáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem feltétlen kell a pasinak is az ágyban tartózkodnia, ha egy nő szexre vágyik. Elég, ha csak a gondolatainkban jelen van. Szexi, kockás has, lélegzetelállító mosoly és háromnapos borosta – ha kicsit megerőltetjük a fantáziánkat, forró lesz a szex egyedül is.

Ha valaki párkapcsolatban él, akkor természetesen az az igazi, ha a partnerére gondol maszturbálás közben. De vannak ám a világon igen jóképű színészek és zenészek is... Egy amerikai, szexuális segédeszközöket gyártó cég 1000 férfit és nőt kérdezett önkielégítési szokásaikról. A kutatásból az is kiderült, melyik az öt sztár, akikről a nők leggyakrabban fantáziálnak maszturbálás közben.

Íme a lista:

/1607/Ezekr201672495148

És mi van a férfiakkal?

Ameddig a megkérdezett nők mindössze 19 százaléka gondol ismert emberre önkielégítés közben, addig a pasik közül minden harmadik valamelyik híres nőről fantáziál. A legnépszerűbbek: Jennifer Lopez, Carrie Underwood és Jennifer Lawrence.

Felszolgálta melleit Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/news/20160724-emily-ratajkowski-kitette-az-asztalra-a-melleit-szexi-foto.htmlSzakított, mégis férjhez megy az RTL Klub gyönyörű sztárjahttp://www.life.hu/news/20160724-szabados-agnes-az-rtl-klub-hiradosa-hamarosan-ferjhez-megy-kibekult-szerelmevel.htmlCuki fotó! Már négy és fél éves Székhelyi József kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160724-a-70-eves-szekhelyi-jozsef-kislanya-sara-elmult-4-eves-foto.htmlViszket, hámlik, büdös? Ezért lesz gombás a lábad!http://www.life.hu/trend/20160724-labgomba-gombas-budos-lab-kezelese.htmlMicsoda sármos pasihoz bújik Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/csalad/20160723-sarmos-pasihoz-bujik-demcsak-zsuzsa-aki-a-testvere.htmlMegtette "utolsó körét" az Uberhttp://www.life.hu/news/20160723-az-uber-kozossegi-szemelyszallito-az-utolso-kor-elnevezesu-demonstracioja-budapesten.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.