Ezekről a sztárokról fantáziálnak a nők önkielégítés közben

Ryan Gosling Adam Levine maszturbálás szex önkielégítés Justin Timberlake Channing Tatum Johnny Depp felnőtt fantázia erotika maszturbáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem feltétlen kell a pasinak is az ágyban tartózkodnia, ha egy nő szexre vágyik. Elég, ha csak a gondolatainkban jelen van. Szexi, kockás has, lélegzetelállító mosoly és háromnapos borosta – ha kicsit megerőltetjük a fantáziánkat, forró lesz a szex egyedül is.

Ha valaki párkapcsolatban él, akkor természetesen az az igazi, ha a partnerére gondol maszturbálás közben. De vannak ám a világon igen jóképű színészek és zenészek is... Egy amerikai, szexuális segédeszközöket gyártó cég 1000 férfit és nőt kérdezett önkielégítési szokásaikról. A kutatásból az is kiderült, melyik az öt sztár, akikről a nők leggyakrabban fantáziálnak maszturbálás közben.

Íme a lista:

/1607/Ezekr201672495148

És mi van a férfiakkal?

Ameddig a megkérdezett nők mindössze 19 százaléka gondol ismert emberre önkielégítés közben, addig a pasik közül minden harmadik valamelyik híres nőről fantáziál. A legnépszerűbbek: Jennifer Lopez, Carrie Underwood és Jennifer Lawrence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.