Fördős Zé már nem szingli - Kolléganőjébe szeretett bele

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Fördős Zé szerelem Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapja jött össze Martinával a Farm műsorvezetője. 

"Ő is az RTL Klubnál dolgozik, és érdekes, hiszen már többször összefutottunk a székházban, de elmentünk egymás mellett. Szóval azt kell mondjam, sorsszerű volt a találkozásunk, hiszen a megismerkedésünk előtt sosem beszéltünk" - mesélte Zé. "Valójában a Farmnak köszönhető, hogy együtt vagyunk. Mentünk Szlovéniába, és szólt a sofőr, hogy lesz még egy stábtag, akit viszünk. A háromórás utat végigbeszélgettük, majd amikor kiszálltam az autóból, már tudtam, hogy nekem kell ez a lány! Olyan gyors és kölcsönös volt az egymásra kattanás, hogy nem volt kérdés, ennek még lesz folytatása. A kapcsolatunk első része a forgatások alatt zajlott, és megmondom őszintén, egy ilyen kis, összezárt közösségben nehéz volt diszkrétnek maradni. Persze nem vertük nagy dobra, hogy együtt vagyunk, de szép lassan elterjedt a stábban" - tette hozzá a tévés, aki a Blikknek azt is elárulta, egy pillanatig nem akarta titkolni kedvesét, sőt, büszke rá.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Túl-, aztán alábecsülik a pasik a nők szexuális étvágyát - Most akkor mennyi az annyi?http://www.life.hu/intim/20160723-a-legtobb-ferfi-keptelen-felmerni-mennyire-erdekli-a-not-a-szex.htmlA legtöbb férfi képtelen felmérni, mennyire érdekli a nőt a szex – derül ki egy friss kutatásból. Intim--Prostiügybe keveredhetett a Magyarország Szépe közönségdíjasa - Sarka Kata kirúgja, ha ez igazhttp://www.life.hu/intim/20160719-a-korulbelul-masfel-eve-huzodo-repas-lajos-fele-prostiugyben-tanukent-hallgattak-meg-es-tett.htmlA körülbelül másfél éve húzódó Répás Lajos-féle prostiügyben tanúként hallgatták meg és tett vallomást Dézsányi Bianka, a Magyarország Szépe közönségdíjasa. A vádirat szerint 2011 végén, 17 éves korában egy luxushotelbe közösülésre közvetítették ki. A történteket nem a lány mondta el Sarka Katáéknak, egy „jóakarója” teregette ki a szennyest. IntimOrigoVálásáról vallott Polyák Lilla - "Sok sírás volt ebben"http://www.life.hu/intim/20160702-valasarol-vallott-polyak-lilla-homonnay-zsolttol.htmlA színésznő nem tagadja, hogy gyötrelmes időszakon van túl, sokat sírt míg ki nem mondták a válást. Ám ma már boldog új párjával, és gyerekeinek is jót tett, hogy elváltak egykori szerelmével, mivel mindketten kiegyensúlyozottabbak… Intim--Csókcsata a Soundon: Ada exével jött össze Kiss Ramónahttp://www.life.hu/intim/20160714-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-ada-exevel-jott-ossze.htmlÁrulkodó képsorozat készült Kiss Ramónáról és új párjáról, Ákosról. Intim--Szent a béke? Újra együtt a sztárpár: Megan Fox és Brian Austin Green mégsem válnakhttp://www.life.hu/intim/20160702-megan-fox-es-brian-austin-green-megsem-valnak.htmlÚgy látszik, Megan Fox és Brian Austin Green mégsem válnak. A napokban a terhes színésznő férjével és fiaival ebédelt Los Angelesben. Intim--Orgazmus a fájdalom és félelem határán (18+)http://www.life.hu/intim/20160625--mi-az-elvezet-abban-ha-valaki-alarendelt-fel-a-szado-mazo-szexben.htmlSandra LaMorgese szexuálterapeuta és holisztikus szakember, számos ilyen témájú könyv szerzője, arról számolt be blogjában, milyen élményeket él át egy szado-mazo kapcsolatban az alárendelt fél, mi az a többlet, amit kap, ami miatt vállalja azt, ami egy kívülálló számára akár elborzasztó is lehet. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.