Válságban van Görög Zita házassága?

Forrás: Facebook/Görög Zita -
Koltay Tamás Görög Zita házasság válság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy éve sincs, hogy a modell úszott a boldogságban, amikor párja eljegyezte. Aztán jött az álomesküvő, de állítólag most kapcsolatuk zátonyra futott. A híresztelések szerint már külön is költöztek.

Görög Zitát ötször jegyezték el, de abban biztos volt, hogy az utolsó alkalommal oltár elé is áll. Így is történt, párjával alig egy év együttlét után mondták ki a boldogító igent egy meseszép szigeten. Egymást kérték karácsonyra, mindketten komolyan gondolták, hogy megtalálták az igazit.

Forrás: Facebook/Görög Zita

Nem is számoltak be a lapok feszültségekről, veszekedésről, úgy tűnt, hogy a legnagyobb harmóniában élnek, ám állítólag mostanra tönkrement a házasságuk. A Bors szerint

már külön is élnek egymástól,

az informátoruk azt állítja, kimaradt az összecsiszolódás az életükből. A lapnak nem akart nyilatkozni a műsorvezető a híresztelésről, mi is keressük Görög Zitát, amennyiben sikerül elérnünk, frissítjük a cikkünket.

Forró! A hazai sztárok megváltak ruhadarabjaiktól- szexi fotókhttp://www.life.hu/intim/20160727-tucsi-lola-dukai-regina-bodi-sylvi-nagy-adri-sztarok-akik-sokszor-mutatjak-meg-dogos-idomaikat.htmlA közösségi média világában a legtöbb sztár szívesen mutogatja pőre testét a férfi rajongók nagy örömére. Íme, azok a hírességek, akik idén nyáron is szívesen mutatják meg szexi idomaikat. IntimOrigoBotrány! Újabb pucér társkereső indul, a nézők kiakadtak http://www.life.hu/intim/20160727-indult-meztelen-parkereso-a-nezok-ledobbentek-a-kepsorok-lattan-video.htmlHúsvásár, vakrandi egy bordélyban - mondják a kritikusok a brit Channel 4 frissen indult meztelen párkeresőjéről, a Naked Attraction-ről. Intim--Micsoda test: Robbie Williams pucéran mutogatta szexi izmaithttp://www.life.hu/intim/20160727-robbie-williams-meztelenul-tancolt-az-instagramon-egy-tortaval-takarta-el-ferfiassagat.htmlA rosszfiús sztár pontosan tudja, hogyan kell feldobni megannyi nőt egy borús napon! Bőven elég annyi, hogy meztelenül táncolgat, és erről egy videót is posztol. IntimOrigoMáris új szerelme van Damu Rolandnakhttp://www.life.hu/intim/20160727-damu-rolandnak-allitolag-uj-szerelme-van-a-hetvegen-egy-fesztivalon-lattak-a-szineszt-egy-masik.htmlA színész házassága nem hozta el számára a várt boldogságot. Gyermekük születése ellenére is tönkrement a kapcsolatuk Edinával, de állítólag Roland már túltette magát a sérelmeken, méghozzá egy másik nő segítségével. Intim--Profi focista rabolta el a Miss Universe Hungary udvarhölgyének szívéthttp://www.life.hu/intim/20160727-kis-barbara-a-23-esztendos-gyonyoru-modell-es-kiss-mate-a-gyirmot-labdarugoja-egy-par.htmlEgy párt alkot a 23 esztendős gyönyörű modell, Kis Barbara, és az NB I-ben szereplő Gyirmót labdarúgója, Kiss Máté. A Miss Universe­ Hungary 2015-ös szépségversenyének második udvarhölgye ugyanis párja minden hazai meccsén és több idegenbeli találkozón is ott ül a lelátón, hogy szurkoljon neki. IntimOrigoRomantikázás felsőfokon: ennyire szerelmes Szinetár Dórahttp://www.life.hu/intim/20160726-szinetar-dora-romantikus-kepeket-osztott-meg-kozossegi-oldalan-szerelmevel-makranczi-zalannal.htmlA színésznő mindig előszeretettel nyilvánítja ki érzéseit, és szívesen osztja meg Makranczi Zalánnal közös romantikus pillanataikat is. Ezúttal képekben mutatta meg, milyen harmonikus szerelem is az övék. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.