Profi focista rabolta el a Miss Universe Hungary udvarhölgyének szívét

Forrás: Instagram/Kis Barbara -
Kis Barbara Kiss Máté focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy párt alkot a 23 esztendős gyönyörű modell, Kis Barbara, és az NB I-ben szereplő Gyirmót labdarúgója, Kiss Máté. A Miss Universe­ Hungary 2015-ös szépségversenyének második udvarhölgye ugyanis párja minden hazai meccsén és több idegenbeli találkozón is ott ül a lelátón, hogy szurkoljon neki.

"Szeretem a focit, hiszen édesapám is évekig erősítette a Győri ­ETO-t,­ Mátéval azonban nem a futball kapcsán ismerkedtünk meg. Egy társaságba kerültünk, egyszer összeszedte a bátorságát, megszólított, s lassan hét esztendeje együtt vagyunk" - mesélt szerelmük hajnaláról Kis Barbara.

Kis Barbara Forrás: Instagram/Kis Barbara

"Őszintén szólva nagyon kritikus vagyok vele a meccsek után, mindig elmondom neki, ha nem tetszik a játéka, nem látom azt a tüzet, amit elvárok tőle. Általában megfogadja az észrevételeimet, de néha azért előfordul, hogy rám legyint, és azt mondja, nem értek hozzá. Egyébként nagy Real Madrid-drukkerek vagyunk mindketten, s kétszer már volt szerencsénk elutazni Spanyolországba meccset nézni - írja a Blikk.

A labdarúgó is büszke kedvesére, hiszen a szépségversenyekre is elkíséri, de modellkarrierjében szintén támogatja. Mivel hosszú ideje egy párt alkotnak, s együtt élnek, már az esküvőn is gondolkodnak a fiatalok. Azonban egyelőre egy saját közös otthont szeretnének, utána következhet a családalapítás.

KISS Máté Forrás: MTI

"A szépségversenyekre, a Miss Universe Hungaryre és a Miss Balaton döntőjére is elkísértem Barbit, a munkái során viszont maximum csak szállítani tudom, nem lehetek ott. Amikor készül róla egy fotósorozat, akkor azt alaposan átnézzük közösen, melyik kép jó, melyik kevésbé. Ám én általában mindig elégedett vagyok velük" – árulta el nevetve Máté.

"Fontos nekem, hogy kijön a meccsekre szurkolni, ez motivációt jelent a számomra. A Gyirmóttal egyébként a legfőbb célunk, hogy megőrizzük az NB I-es tagságunkat, személy szerint szeretnék minél többet és jobban játszani. Mint minden játékos, így természetesen én is a válogatott keretébe vágyom, ehhez azonban nagyon jól kell teljesíteni."

Romantikázás felsőfokon: ennyire szerelmes Szinetár Dórahttp://www.life.hu/intim/20160726-szinetar-dora-romantikus-kepeket-osztott-meg-kozossegi-oldalan-szerelmevel-makranczi-zalannal.htmlA színésznő mindig előszeretettel nyilvánítja ki érzéseit, és szívesen osztja meg Makranczi Zalánnal közös romantikus pillanataikat is. Ezúttal képekben mutatta meg, milyen harmonikus szerelem is az övék. IntimOrigoSchmuck Andor feleséget keres!http://www.life.hu/intim/20160726-schmuck-andor-feleseget-keres-nyilvanosan-email-cimen.htmlBarátai aggódnak Schmuck Andorért, hiszen közel az ötvenhez egyedül van. A híresség éppen ezért határozott lépésre szánta el magát: hirdetés útján próbál párt találni. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoEzt nézd! Béres Alexandra ritka szexi fotót tett közzé- a kétgyerekes anyuka még mindig tökéletes formában vanhttp://www.life.hu/intim/20160726-beres-alexandra-cipruson-nyaralt-csaladjaval-furdoruhaban-mutatta-meg-idomait.htmlBéres Alexandra családjával együtt Cipruson töltődött fel és pihent meg a dolgos hétköznapok után. A fitneszlady még mindig irigylésre méltó idomait is megmutatta nyaralás közben. IntimOrigoDzsudzsák Balázs az ország legszebb fenekével mulatotthttp://www.life.hu/intim/20160726-dzsudzsak-balazs-edinava-bulizott-az-afterpartin-a-fomra-1-utan-meghitten.htmlA magyar válogatott csapatkapitánya is részt vett a Forma-1 utáni összejövetelen, ahol rengeteg csinos, fiatal lány is várta, hogy együtt bulizhassanak a pilótákkal és egyéb sztárvendégekkel. IntimOrigoÚjabb részlet a prostiügybe keveredett Dézsányi Biankárólhttp://www.life.hu/intim/20160726-dezsanyi-bianka-a-magyarorszag-szepe-kozonsegdijasa-belekeveredett-a-repas-lajos-fele-prostiugybe.htmlNem sokkal azután, hogy Dézsányi Biankát megválasztották a Magyarország Szépe közönségdíjasának, kiderült, hogy ő is érintett a Répás Lajos-féle prostiügyben. Eleinte csak arról volt szó, hogy tanúként hallgatták ki. Kiderült azonban, hogy egyszer valóban kedvére tett egy férfinak. IntimAz megvan neked, hogy Lola micsoda bombázó? Wow! http://www.life.hu/intim/20160726-lola-enekesno-nyaral-es-bombano.htmlPasivadító bikinis fotókat tett közzé Instagramján Lola. Az énekesnő mindig is szuperül nézett ki, de azon, hogy micsoda bombázó, mi is meglepődünk. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.