Vastag Csaba és kolléganője: a színpadon igazi csókok csattantak

Forrás: Facebook/Vastag Csaba -
Görgényi Fruzsina csók Vastag Csaba szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba ritkán nyilatkozik magánéletéről, szakításának hírét sem kommentálta, így az új szerelemről sem beszél szívesen, de a kollégái mind szurkoltak Görgényi Fruzsinának és Csabának, hogy összejöjjenek.

Nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatuk, ami akkor még csak a munkáról szólt. A Grease musicalben együtt szerepelnek, ám előtte soha nem találkozott Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina. A színésznő már a castingon érezte, hogy passzolnak.

Forrás: Facebook/Vastag Csaba

"Már a castingon éreztem, hogy milyen jól passzolunk egymáshoz,

vele volt a legjobb táncolni. Ráadásul Csabinak mindenhez van hozzáfűznivalója, amit szeretek benne" - idézte Görgényi Fruzsina interjúját a Best. Csabi pedig korábban azt is elismerte, elcsattant köztük a színpadon egy-egy igazi csók.

"A próba hevében olykor megtörténik, hogy szenvedélyesebb egy csók,

de ebből egyikünk sem csinált problémát" - mondta az énekes. A lap szerint ekkor már minden kolléga nekik szurkolt, hiszen mindketten társat kerestek. Egyelőre még nagyon friss a kapcsolatuk, ezért nem akarnak a nyilvánosság elé állni, de a barátaik és a munkatársaik drukkolnak értük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.