Hatalmas balhé! Élő adásban szakított párjával Tara Reid

színésznő valóságshow Amerikai pite szakítás Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tara Reid már évek óta gondoskodik arról, hogy legyen témája a pletykalapoknak. Hol botrányos partifotóival, hol testsúlyingadozásaival van tele a sajtó. Ilyen azonban még nem volt: élő adásban dobta ki pasiját az Amerikai pite színésznője.

Tara és barátja egy amerikai valóságshow-ban szerepeltek, amikor élő adásban borzalmasan összevesztek. A vita pedig viharos szakításba torkollott.

Tara Reid most a szakításával borzolja a kedélyeket AFP


A szőke színésznő azzal vádolta meg a barátját, hogy kihasználta az ő népszerűségét, ráadásul ezt pont akkor tette, amikor Tara szerelmet vallott neki. A vádaskodást a férfi sem tűrhette szó nélkül, azt kiabálta Tarának, hogy akkor inkább felejtsék el egymást. A színésznő erre fogta magát és elviharzott.

Hogy mennyire gondolták komolyan a szakítást, nem lehet tudni. A páros már 8 éve van együtt, és többször is szétmentek már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.