Justin Bieber egy híres énekes lányával kavar!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gice -
Sofia Richie Justin Bieber Lionel Richie kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem igazán volt komoly kapcsolata Justin Biebernek Selena Gomez óta, többnyire csak az idejét múlatta a lányokkal. Most egy újabb csinos szőkével kavar az énekes, aki már nála is töltötte az éjszakát.

Mostanában élvezi ki igazán Justin Bieber, hogy világsztár: csinosabbnál csinosabb modellekkel kavar. Selena Gomez óta nem volt komoly kapcsolata az énekesnek, és nem is tűnik úgy, hogy erre vágyna. Legutóbb négy lánnyal együtt pancsolt, majd a férfiasságát is megmutatta az egész világnak.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gice

Néhány nappal ezelőtt pedig egy híres énekes, Lionel Richie 17 éves lányával kapták lencsevégre, ahogy kézenfogva sétálgatnak Kaliforniában. A pár az egész napot együtt töltötte, egészen romantikus hangulatban. Az egyik reggel pedig azt is megörökítették a paparazzik, ahogy Sofia Richie pizsamában hagyja el Justin Bieber lakását. A bennfentesek szerint nincs köztük komoly kapcsolat, és látva Justin Bieber utóbbi hódításait ez valószínűleg így is van!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.