Állítják: titokzatos férfival találkozgat Sarka Kata

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata válság férfi Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter házassági válságának kirobbanása óta ömlenek az információk a kapcsolatukról. A pár – Péter Facebook-fotójának tanúsága szerint – épp közös nyaralását tölti, ahol megpróbálják megbeszélni a problémákat, de közben azt pletykálják, egy harmadik fél is bekerült a képbe. Állítják, titokzatos férfi látogatja Katát!

Válságban van Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, bár most épp azon vannak, hogy rendezzék a problémákat. A házaspár – ha minden igaz – együtt utazott el külföldre, ott próbálnak megoldást találni kapcsolatukra. Itthon viszont újabb és újabb hírek jelennek meg róluk, most épp azt állítják, hogy Kata egy titokzatos férfival szokott találkozgatni.

Fotó: Mudra László/Origo

A Story magazin értesülése szerint többször meglátogatta Katát egy ismeretlen férfi! Az informátorok ráadásul azt állítják, hogy ugyanez az illető várta Katát a reptéren, amikor hazatért gyermekeivel és édesanyjával közös nyaralásából!

Egyre forróbb a hangulat Rióban: szextitkok az olimpiárólhttp://www.life.hu/intim/20160810-egyre-forrobb-a-hangulat-rioban-szextitkok-az-olimpiarol-egy-bennfenntes-meselt.htmlTévedés, hogy a sportolók nem szexelnek az ötkarikás játékok alatt! Intim--Elképesztő! Pucéran ugrott ki a repülőből a fiatal pornós: videó! (18+)http://www.life.hu/intim/20160810-porno-igy-ugrott-ki-a-repulobol-a-fiatal-szineszno-elkepeszto-video-latott-napvilagot.htmlA 22 éves Angelina Doroshenkova egy nem mindennapi feladatra vállalkozott: meztelenül vetette ki magát egy gépből, melyet meg is örökítettek. IntimOrigoHűha! Zséda szexi alakjára nem találunk szavakathttp://www.life.hu/intim/20160810-zseda-dogos-alakot-villantott.htmlEgyik kedvenc magyar énekesnőnk már megint csodásan nézett ki: Zséda ezúttal egy falatnyi bikiniben hódított. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoJustin Bieber egy híres énekes lányával kavar!http://www.life.hu/intim/20160810-justin-bieber-a-hires-enekes-lionel-richie-17-eves-lanyaval-kavar-sofia-richievel.htmlNem igazán volt komoly kapcsolata Justin Biebernek Selena Gomez óta, többnyire csak az idejét múlatta a lányokkal. Most egy újabb csinos szőkével kavar az énekes, aki már nála is töltötte az éjszakát. Intim--Bréking: Hajdú Péter és Sarka Kata együtt nyaralnakhttp://www.life.hu/intim/20160810-hajdu-peter-es-sarka-kata-egyutt-utaznak-ciprusra-hogy-megmentsek-hazassagukat.htmlHetek óta arról szólnak a hírek, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságban van. Már az elején leszögezte a pár, hogy megpróbálják megmenteni házasságukat, most el is utaztak, hogy megoldják a problémákat. Intim--Intim pillanatukba engedett bepillantást Szinetár Dórahttp://www.life.hu/intim/20160810-szinetar-dora-intim-pillanatukba-engedett-bepillantast-eskuvoi-fotot-posztolt.htmlVitathatatlan, hogy Szinetár Dóra rendkívül boldog férjével, de ők sem osztanak meg kapcsolatukról sok mindent a nagyérdeművel. Most azonban egy jeles évforduló alkalmából igazán intim fotót posztolt a színésznő. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.