Részegen őrjöng Johnny Depp – videó

Forrás: AFP -
Amber Heard Johnny Depp botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fordulat történt Amber Heard és Johnny Depp egyre jobban eldurvuló csatájában. 

Májusban robbant a celebbomba: válik Amber Heard és Johnny Depp. A hírt botrányok követték, a válás oka ugyanis állítólag a színész brutalitása, aki felesége szerint bántalmazta őt. Amber csontvékonyra fogyott a hercehurcában, közben azonban Johnny barátai, ismerősei sorra támogatásukat fejezték ki a színésznek. Johnny lánya állítólag beleroppant a botrányba, sokak szerint ugyanis Amber egy számító dög, aki elég ügyesen mozgatta a szálakat, hogy a végén alaposan megkopassza a hollywoodi sztárt.

Forrás: AFP

Most előkerült egy újabb bizonyíték, ami arra utal, hogy Johnny bizony nehezen fogja vissza magát, ha inni kezd. A képsort a feleség rögzítette mobillal. A nőt egyik reggel a részeg Johnny keltette fel, majd őrjöngve tépni kezdte a konyhában lévő polcokat, végül inni kezdett, és kiakadt, amikor felesége rákérdezett, reggel itta-e meg a borosüveg tartalmát.

A videót – amit itt is megnézhetsz – a TMZ mutatta be, és egy igen nagy rossz pont a színésznek, ha valóban igaz az, ami a felvételen van. Sokan ugyanis úgy vélik, ismét Amber áll a dolog mögött: ő rendezte meg a balhét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.