Zac Efron és Simone Biles olimpikon románcához ennek a srácnak is van egy-két szava

Forrás: Twitter/zacefron -
Simone Biles Zac Efron olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor először olvastuk Zac és a bájos Simone történetét, máris álompárként tekintettünk rájuk, most azonban kiderült: kár volt. A lánynak komoly barátja van!

Ahogy arról pár napja írtunk, Zac Efron színész és az olimpiai bajnok tornászlány között a neten egy igen cuki flört bontakozott ki, aminek végeredménye egy meglepetés találkozás volt. Aki azt hitte, ők lesznek a következő álompár, az bizony tévedett: a lánynak ugyanis nem akárki a barátja.

Zac, a háttérben Simone Forrás: Twitter/zacefron

Arthur Nory Mariano brazil tornászfiú annyira nem lelkesedett Zac érkezésétől, és a következőket írta ki oldalára: "Hello @zacefron, én láttam meg őt először! Ő az én barátnőm. Nagyon büszke vagyok rád, Simone! Fenomenális vagy, és nagyon különleges. Történelmet írtál. Szeretlek.

A tornászfiú portugálul is írt pár sort, ott nem kegyelmezett a sztárnak. "Tűnj el, Zac. Vele vagyok 2013 óta. Ő az én csajom." Az üzenet végén viszont egy sírva mosolygós jel szerepelt...

Arthur Nory Mariano Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho

De még mielőbb bárki kétségbeesne, eláruljuk, a fiú csak tréfált, Simone nem a barátnője. Az őt faggató riportereknek is elmondta, ő és Simone mindig azzal viccelődnek, hogy járnak, pedig dehogy. Szóval akkor, hajrá, Zac!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.