Király Gábor az első igazi szerelmét vette feleségül

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
feleség szerelem Király Gábor kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Gábor az Eb alatt vált igazi legendává, a szürke mackónadrágjával együtt. Ezért is volt mindenki szomorú, mikor bejelentette: nem folytatja tovább a válogatottban. Magánéletéről keveset beszél, de most elárult egy-két titkot.

Németországban és Angliában is járt Király Gábor, jelenleg azonban a Vas megyei megyeszékhely kertvárosában él. A kapuslegenda korábban már bejelentette, hogy visszavonul, tehát nem láthatjuk többször a válogatottban, de gondoskodik az utánpótlásról.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

12 éves fia, Matyi például nagy valószínűséggel kapus lesz. "Nem akartam a fiamra erőltetni a focit, úgy voltam vele, majd eldönti, valóban szereti-e. A tehetség és az elszántság azonban megvan benne" - mondta Király Gábor, akinek családja lazán vette a költözködéssel járó akadályokat. A feleségére például mindig számíthat.

"Zsanett 16 múlt, amikor megismerkedtünk. Ő az első igazi szerelmem.

Ha visszagondolok, a kapcsolatunkban soha nem voltak hullámvölgyek, mindent meg tudtunk beszélni" - árulta el Királyi Gábor a Best magazinnak, és azt is elmondta, mit tervez, miután végleg szögre akasztotta a kapuskesztyűt: még odébb van, de majd körbe szeretné biciklizni az országot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.