Kivarrt testek nyara! Szexi olimpikonok tetkóival vágyunk vissza Rióba

riói olimpia RioLife2016 tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos véget ért a riói olimpia, de ettől még szexi olimpikonok tetkóit nyugodtan nézegethetjük, és persze meg is tesszük.

Korábban megpróbáltuk csokorba szedni a legszexisebb férfi olimpikonokat, de olyan sok jóképű sportolót találtunk, hogy nem is fértek bele egy összeállításba. Így két külön cikket készítettünk, hogy bemutathassuk a legizmosabb és legdögösebb pasikat. Az első kört ide kattintva, a másodikat pedig itt érheted el.

Most viszont még tovább megyünk, még közelebbről megvizsgáltuk a tökéletes olimpikontesteket, és összeszedtük a legszebb kivarrt férfiakat, akik tiszteletüket tették az elmúlt hetekben Rióban.

Florent Manaudou, 25 éves francia úszó

Happy to see @missbelmont from The Speedo Family at the Amsterdamswimcup

Flo Toudou (@florentmanaudou) által közzétett fénykép,

Championnats du monde finis, je commence déjà a chercher une solution pour aller plus vite ! Courir sur l'eau ?

Flo Toudou (@florentmanaudou) által közzétett fénykép,

Jakob Dalton, 25 éves amerikai tornász

Such an honor to represent our country. #USA #RoadToRio

Jake Dalton (@jake_dalton) által közzétett fénykép,

Had to increase my caloric intake lately. Find out why in my latest video! LINK IN BIO #UpTheFood #OwnToday

Jake Dalton (@jake_dalton) által közzétett fénykép,

Anthony Ervin, 35 éves amerikai úszó

Been a good time in the A. Taking the Team to Brazil tomorrow. #roadtorio. : @russellmark1226

Anthony Ervin (@anthonyervin) által közzétett fénykép,

Pavel Maslak, 25 éves cseh atléta

Dneska volno a leháro #restday #afrika #southafrika #training #hard #trainingcamp #sun #pool #warm #teplojakoprase

Pavel Maslak (@pavelmaslak) által közzétett fénykép,

Brady Ellison, 27 éves amerikai íjász

2016 media summit. Having a lot of fun with the USOC and all the great media outlets here. #roadtorio @teamusa

Brady Ellison (@bradyellison) által közzétett fénykép,

Andreas Nilsson, 26 éves svéd kézilabdázó

Louis Smith, 27 éves amerikai tornász

BnW today

Twitter-louissmith1989 (@louissmith1989) által közzétett fénykép,

Alison Cerutti, 30 éves brazil strandröplabda-játékos

Tom Daley, 22 éves angol mű- és toronyugró

Beijing 2008 >>>> Rio 2016

Tom Daley (@tomdaley1994) által közzétett fénykép,

Jordan Burroughs, 28 éves amerikai birkózó

2 days.

Jordan Burroughs (@alliseeisgold) által közzétett fénykép,

+ 1. Shane Tusup, Hosszú Katinka edző-férje

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt
Nagy nap ez a mai! Katinka és Shane házassági évfordulót ünnepelhttp://www.life.hu/intim/20160820-hosszu-katinka-es-shane-tusup-2013-augusztus-22-en-hazasodtak-ossze.htmlSokan nem értik, hogy tudnak működni ők ketten. Pedig edző-sportoló, főnök-beosztott, férj-feleség, férfi-nő, szerető-szerető szerepeik tökéletesen megférnek egymás mellett, a világ pedig mondhat, amit akar. Hosszú Katinka és Shane Tusup immáron három esztendeje házasok, így most közös időutazásra indulunk velük. Intim--Íme Hosszú Katinka megható, házassági évfordulós üzenete Shane-nekhttp://www.life.hu/intim/20160822-hosszu-katinka-es-shane-tususp-harmadik-hazassagi-evfordulojuk-unneplik.htmlAmint arról a Life.hu beszámolt, 2016. augusztus 22-én ünnepli harmadik házassági évfordulóját az uszodák Rómeója és Júliája.IntimOrigoVÉGE! Öt év után szakított Iszak Eszti és Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/intim/20160822-iszak-eszti-musorvezeto-es-dobrady-akos-enekes-ot-ev-utan-szakitottak.htmlAz utóbbi hetekben mindenki Sarka Kata és Hajdú Péter válásán pörög, és most újabb magyar sztárpárról derült ki, hogy külön utakon folytatja. Úgy tudni, hogy közel öt év és egy eljegyzés után véget ért a nagy szerelem: szakított Iszak Eszter és Dobrády Ákos. A pár néhány hete költözött szét, pedig az év elején még a gyermekvállalásról nyilatkoztak. IntimOrigoZséda meztelen képet posztolt: csak egy kalap takarja a testéthttp://www.life.hu/intim/20160820-zseda-zsedenyi-adrienn-meztelen-kepet-posztolt-csak-egy-kalap-takarja-a-testet.htmlA nagyon szexi, de mindig visszafogott énekesnő most olyat mutatott, mint még soha. IntimOrigoSzét­tett lá­bak­kal fo­tóz­ták a nagyon dögös Pirner Almáthttp://www.life.hu/intim/20160820-pirner-almat-szet-tett-la-bak-kal-fo-toz-tak-le-nagyon-szexi-fotot-posztolt.htmlNem győzzük leírni és megmutatni, hogy Pirner Alma nem sokkal a szülés után mennyire vonzó, szexi. IntimOrigoNe akard ráerőltetni a másikra a saját realitásaidat!http://www.life.hu/intim/20160817-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-ne-akard-raeroltetni-a-sajat-realitasaidat.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.