Zséda meztelen képet posztolt: csak egy kalap takarja a testét

meztelenség Zséda Zsédenyi Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyon szexi, de mindig visszafogott énekesnő most olyat mutatott, mint még soha.

Zsédenyi Adrienn nyilvános Instagram-oldalán találtuk azt a képet, melyen a szépséges sztár pőre testét mindösszesen egy szalmakalap fedi. Nos, nem semmi!

Jó reggelt #augusztus20 #weekend máris indulunk tovább #koncert #gyertek ❤️

Zséda (@zsedavue) által közzétett fénykép,

Szét­tett lá­bak­kal fo­tóz­ták a nagyon dögös Pirner Almáthttp://www.life.hu/intim/20160820-pirner-almat-szet-tett-la-bak-kal-fo-toz-tak-le-nagyon-szexi-fotot-posztolt.htmlNem győzzük leírni és megmutatni, hogy Pirner Alma nem sokkal a szülés után mennyire vonzó, szexi. IntimOrigoNe akard ráerőltetni a másikra a saját realitásaidat!http://www.life.hu/intim/20160817-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-ne-akard-raeroltetni-a-sajat-realitasaidat.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--Együtt ünnepelt Sarka Kata és Hajdú Péter: Árulkodó fotók!http://www.life.hu/intim/20160820-sarka-kata-es-hajdu-peter-egyutt-unnepeltek-davidka-szuletesnapjat.htmlMint ismeretes, a magyar álom­pár kapcsolata az el­múlt idő­szak­ban ko­moly vál­ságba ke­rült, de úgy tűnik, Dávidka szü­li­napja most újra össze­hozta őket. Intim--Három kerek telihold - Popsit villantottak a színésznőkhttp://www.life.hu/intim/20160820-meztelen-popsit-villantottak-a-szinesznok-nina-dobrev-julianne-hough-milissa-sears.htmlNina Dobrev, a Vámpírnaplók sztárja és nagy barátnője, Julianne Hough, az amerikai Dancing with the Stars című műsor üvöskéje csónakázás közben egyszer csak úgy döntöttek, megmutatják a világnak meztelen feneküket. IntimOrigoÉget, viszket, csíp? Mit tehetsz, ha gond van a bugyiban?http://www.life.hu/intim/20160820-kezelesek-kellemetlen-noi-fertozesekre-gombas-betegsegek.htmlKellemetlen, néha fájdalmas tüneteket okozhatnak azok a nőket érintő fertőzések, amelyeknek egy része körültekintéssel megelőzhető és orvosilag kezelhető.Intim--Nyári Dia sosem volt még ennyire dögös: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20160819-nyari-dia-sosem-volt-meg-ennyire-dogos.htmlA Barátok köztből ismert Nyári Dia csodás képet tett közzé Instagram-oldalán. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.