Párvibrátort teszteltünk: Amikor a segédeszköz a hímvesszővel együtt kerül a hüvelybe (18+)

Forrás: Thinkstock -
szex Dóri és Krisztián kipróbálta szexuális segédeszköz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu új sorozatában két vállalkozó kedvű, kíváncsi és bevállalós fiatal, Dóri és Krisztián próbálják ki a legtrendibb szexkütyüket, és mesélik el tapasztalataikat, élményeiket. Először a már-már legendává váló játékszert, a Womanizer Prót tették próbára, majd pedig a Close2You csiklóizgató használatát mesélték el. Lássuk, hogyan vélekedett a pár a We-Vibe 4-ról.

Bevallom, hogy már a We-Vibe második generációjának bejelentése óta motoszkál bennem a gondolat, hogy beszerezzünk itthonra egy példányt, azonban Dóri érdeklődését ez idáig nem keltette fel komolyabban a termék. Most azonban úgy döntöttünk, hogy megpróbálkozunk valami teljesen új játékszerrel, így némi tanakodás után egy rózsaszín We-Vibe 4-re esett a választásunk. Habár a gyártó kínálatában van már okostelefonnal vezérelhető, újabb változat is, mégsem a mellett döntöttünk, hiszen az alapjaiban megegyezik a négyes változattal.

We-Vibe 4 Forrás: vagyaim.hu

A minőség a részletekben rejlik

Az már a kibontást követő első pillanatban nyilvánvalóvá vált, hogy a We-Vibe 4 nemcsak a vételárát tekintve felsőkategóriás eszköz, hanem a gyártó a játékszer minőségével is igyekszik alátámasztani a borsos árcédulát: a vastag papírból készült, rendkívül ízléses dobozban érkező termék némi dokumentáció, a tartozék távirányító, illetve a tárolóként is használható töltőállomás társaságában lapult a doboz mélyén.

Forrás: vagyaim.hu

A rózsaszínben pompázó segédeszköz zavarba ejtően kicsi, amely a hagyományos vibrátoroknál tapasztalható (néha durván eltúlzott) méretek tükrében még inkább szembeötlő tulajdonság. Az alsó, eredendően a G-pontot stimuláló ág csupán 7,5 centiméter hosszúságú, amely első pillantásra extrém rövidnek tűnhet, azonban ne felejtsük el, hogy ezúttal a segédeszköz nem a hímvessző helyett, hanem azzal egy időben kerül a hüvelybe.

Fontos részlet továbbá, hogy a korábbi generációkhoz képest az említett rész formája és vastagsága egyaránt előnyére változott: az ez idáig alkalmazott kerekded megoldás helyett most egy vékonyabb, a legvastagabb pontján is csak hozzávetőleg másfél centiméteres izgató ággal számolhatunk. A felső ág vastagsága nagyjából azonos az előző generációs modellekével, a két részt összekötő elem azonban szintén jóval vékonyabb lett, így biztosítva nagyobb rugalmasságot, ezzel együtt jobb komfortérzetet a hölgyek számára.

Forrás: vagyaim.hu

Mindkét ág tartalmaz 1-1 vibramotort, amelyek teljesítménye a We-Vibe 3-hoz képest jelentősen kisebb fizikai méret dacára sem csökkent, ráadásként ezúttal a két egység már egymástól függetlenül is képes üzemelni. A rezgés erősségének megítélése nyilvánvalóan szubjektív tényező, azonban az tény, hogy a We-Vibe 4 méretét meghazudtoló produkcióra képes: véleményünk szerint ezt az intenzitást már senki sem fogja kevesellni. Utóbbi állítás igaz a rendelkezésre álló üzemmódokat illetően is, különösképpen, hogy jelen esetben markánsan eltérő rezgési mintázattal bír mind a 6 funkció.

Jó pont, hogy a vibráció mértéke rendkívül aprólékosan, mintegy 10 lépésben szabályozható, így akit a lágy bizsergetés hoz lázba, az egyáltalán nem találja majd tolakodónak az eszköz használatát, ahogyan az erősebb stimulálásra vágyó hölgyek sem maradnak hoppon a keményebb fokozatokat választva. Apró, ámde annál hasznosabb figyelmesség, hogy a kikapcsolás után a We-Vibe 4

megjegyzi a legutóbb használt funkciót, valamint annak erősségi fokozatát,

így a legközelebbi bekapcsoláskor már nincs szükség ezek újbóli finomhangolására.

Forrás: Dreamstime

Az anyaghasználatot illetően jellemzően pozitív vélemény alakult ki bennünk: a teljes mértékben szagtalan, orvosi minőségű szilikon felhasználásával készült termék amellett, hogy kiválóan vezeti a rezgést, elképesztően selymes tapintással is bír, amely nedves környezetben sem válik kényelmetlenül tapadóssá, vagy éppen kezelhetetlenül csúszóssá. Előbbi jellemző különösen fontos lehet a fürdőszobában zajló játékok során, amelyeket immáron bátran kipróbálhatunk, köszönhetően a teljes mértékben vízálló kialakításnak.

Sajnos a két ágat összekötő rész még mindig nem az igazi, túlzottan is erős, így

a játékszer önmagában képtelen "felfeküdni" Dóri csiklójára, folyamatos nyomással kell azt a forró ponton tartani.

Tervezési hibának tűnik továbbá, hogy azokon a felületeken, ahol a kényeztető a női testtel kapcsolatba kerül, finom bordázat segíti a gyönyör átélését, azonban a hímvesszőre felfekvő, lapított részénél ezt már nem tartották fontosnak a gyártó szakemberei.

EXTRÁK

A kiegészítők közül elsőként vegyük szemügyre a távvezérlőt, amely a negyedik generációs We-Vibe egyik legnagyobb újdonsága. A rádiós elven működő eszköz mindösszesen 4 gombot tartalmaz, de nincs is ennél többre szükség, hiszen ezek segítségével a játékszer minden funkciója elérhetővé válik.

A vízhatlan kiegészítő használata magától értetődő, a jobbra/balra gombokkal a programok között tallózhatunk, míg a fel/le billentyűkkel a rezgési intenzitást szabályozhatjuk. A We-Vibe 4 és a távvezérlő kapcsolata mindvégig stabilnak bizonyult, a normál használatból eredő körülmények között nem tapasztaltunk jelvesztést vagy egyéb rendellenességet.

Forrás: we-vibe.com

A We-Vibe 4 tárolásáért, illetve energiával történő feltöltéséért felelős dokkolóállomás már sokaknak ismerős lehet, hiszen az előző generációs termék is hasonló kiegészítővel érkezett a boltok polcaira. Az indukciós elven működő tartozék külön vezeték csatlakoztatása nélkül képes tölteni a We-Vibe-ot, mindössze arra kell figyelnünk, hogy a megfelelő módon helyezzük azt a fogadó állomásba. A dokkoló helyet biztosít a távvezérlő számára is, ennek azonban csak a tárolás szempontjából van jelentősége, tölteni ugyanis ilyen módon azt nem tudjuk.

A folyamatról egyébiránt egy, az előlapon elhelyezett, kikapcsolt állapotában láthatatlan LED tájékoztatja a felhasználót, amely a töltési ciklus alatt sárgás fénnyel villog, annak végeztével pedig ugyanezen színben folyamatosan világít. A dokkoló elektromos fali aljzatba alapesetben közvetlenül nem csatlakoztatható, mert a működéséhez szükséges energiát USB kábelen keresztül szerzi be, jellemzően a számítógépünk révén. Utóbbi tevékenység egyébként nem lesz várhatóan gyakori, hiszen a gyártó állítása szerint a 6 órás töltési ciklusra mintegy 3 óra hasznos üzemidő jut. Ezt az állítást a több hónapos tesztidőszak tapasztalatait összegezve meg is tudjuk erősíteni.

Vágjunk bele!

A párvibrátor első használata előtti, a forgalmazó által ajánlott 24 órás feltöltésből fakadó várakozástól alaposan felcsigázva vittük ágyba legújabb szerzeményünket, azonban az első próbálkozás során átélt tapasztalataink kettős képet mutattak. Ahogyan azt előre sejteni lehetett, a We-Vibe (generációtól függetlenül) erősen kétesélyes játékszer, hiszen a használatával átélhető élvezet mértéke nagyban függ az adott személyek testi adottságaitól, az alkalmazott póztól, és ahogyan az később egyre nyilvánvalóbbá vált, a használatában szerzett rutintól is. Ennek okán sajnos közel sem garantált az azonnali siker, ami például egy klasszikus vibrátornál jóformán borítékolható.

Forrás: szeresdmagad.hu

azonban utólag összegezve a történéseket, ez az alkalom inkább a lehetőségek feltérképezéséről, a legkényelmesebb használati mód megtalálásáról szólt. Utóbbi jelen esetben különösen fontos, hiszen - jól sejthető módon - akaratlanul is fájdalmat okozhatunk kedvesünknek, mi több, férfiként is kellemetlen pillanatokat élhetünk át egy-egy rosszul sikerült mozdulat következtében. Megfelelő síkosítás (amit a gyártó a dokumentációban külön ki is emel), illetve némi extra figyelmesség mellett azonban a We-Vibe rendkívül izgató hatással lehet mindkét félre; a meglepően intenzív vibráció, illetve a használat módjából adódó közvetlen testi kontaktus lényegesen bensőségesebb együttlétet tett lehetővé, mint azt korábban, a már megszokott játékszerek használata során tapasztaltuk.

Ebben a mellékelt távirányító kiváló partner; nincs szükség kényszerű pozícióváltásra ahhoz, hogy növeljük a rezgés intenzitását, vagy programot váltsunk, hiszen minden egyes paraméter az együttlét ritmusából történő kiesés nélkül szabályozható. Mindezek okán ez a kis tartozék akár önmagában is eldönthetné a We-Vibe-ok házon belüli csatáját, azonban egyes pároknál az alsó ág elvékonyított kivitele éppen ilyen lényeges tényezőnek bizonyulhat. Így van ez esetünkben is, hiszen Dóri "szűkössége" miatt tudatosan a négyes változatot preferáltuk az elődmodellekkel szemben.

Forrás: Thinkstock

Annak ellenére, hogy jómagam teljesen átlagos adottságokkal rendelkezem, sajnos megesett, hogy a We-Vibe-val egy, a kelleténél erősebbre sikerült mozdulattal fájdalmat okoztam a kedvesemnek. Mivel a korábbi modellek esetében a hüvelybe kerülő ág lényegesen vastagabb, mint ennél a terméknél, azoknak a pároknak, ahol a hölgy hasonlóan szűk adottságokkal rendelkezik (vagy a férfi kétszer állt sorban a centiméterek osztásánál), alapból is csak fenntartásokkal ajánljuk az ilyen típusú örömszerzők megvásárlását, ennél a terméknél alább viszont semmiképpen se adják.

Összegezzünk!

Hogy mi a helyzet a gyártó által ígért páros orgazmussal? Nos, ez pont olyan, mint egy koncert a kedvenc alternatív klubunkban:

Esetünkben ez a tényező a kényszerű koncentráció, ami a segédeszköz használatához szükséges, hiszen a We-Vibe esetében fokozottan igaz, hogy párunk minden rezdülésére figyelnünk kell, ha csúcsra szeretnénk juttatni őt. Előjáték során már szabadabban használható az eszköz, mert ekkor még többnyire mindketten képesek vagyunk irányítani, esetenként visszafogni a saját mozdulatainkat,

de a hajrában már irreálisan sok figyelmet követel a játékszer használata.

Forrás: Dreamstime

Persze ha még ilyen körülmények között is sikerül a megfelelő helyen tartani az örömszerző ágait, a hatás garantáltan nem marad majd el, ehhez azonban jókora rutint kell szerezzünk.
A We-Vibe megvásárlásával egy olyan örömszerzőhöz juthatunk, amely segítségével (némi tapasztalatszerzés után) még a megszokottnál is élvezetesebbek lesznek az együttlétek, emellett használata kifejezetten bensőséges élményt nyújt, ilyesmit pedig jelen pillanatban - a közvetlen konkurencia termékeitől eltekintve - egyik vetélytárs sem kínál.

Pro:

  • • Kiváló anyaghasználat, funkcionális kialakítás.
  • • Erős vibráció, halk működés.
  • • Változatos programválaszték mind az intenzitást, mind a mintázatot tekintve.
  • • Jól használható távvezérlő.
  • • Vízálló kialakítás.
  • • Tetszetős, mégis diszkrét megjelenésű dokkoló.

Kontra:

  • • Az átlagnál nagyobb hímvessző vagy szűkebb hüvely esetén a használata problémás lehet.
  • • Az együttlétek során fokozott figyelmet igényel a férfi részéről.
  • • Lehetne még vékonyabb, különösen a felső ág.

Dóri és Krisztián

Nagy nap ez a mai! Katinka és Shane házassági évfordulót ünnepelhttp://www.life.hu/intim/20160820-hosszu-katinka-es-shane-tusup-2013-augusztus-22-en-hazasodtak-ossze.htmlSokan nem értik, hogy tudnak működni ők ketten. Pedig edző-sportoló, főnök-beosztott, férj-feleség, férfi-nő, szerető-szerető szerepeik tökéletes megférnek egymás mellett, a világ pedig mondhat, amit akar. Hosszú Katinka és Shane Tusup immáron három esztendeje házasok, így most közös időutazásra indulunk velük. Intim--Zséda meztelen képet posztolt: Csak egy kalap takarja a testéthttp://www.life.hu/intim/20160820-zseda-zsedenyi-adrienn-meztelen-kepet-posztolt-csak-egy-kalap-takarja-a-testet.htmlA nagyon szexi, de mindig visszafogott énekesnő most olyat mutatott, mint még soha.IntimOrigoSzét­tett lá­bak­kal fo­tóz­ták a nagyon dögös Pirner Almáthttp://www.life.hu/intim/20160820-pirner-almat-szet-tett-la-bak-kal-fo-toz-tak-le-nagyon-szexi-fotot-posztolt.htmlNem győzzük leírni és megmutatni, hogy Pirner Alma nem sokkal a szülés után mennyire vonzó, szexi. IntimOrigoNe akard ráerőltetni a másikra a saját realitásaidat!http://www.life.hu/intim/20160817-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-ne-akard-raeroltetni-a-sajat-realitasaidat.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--Együtt ünnepelt Sarka Kata és Hajdú Péter: Árulkodó fotók!http://www.life.hu/intim/20160820-sarka-kata-es-hajdu-peter-egyutt-unnepeltek-davidka-szuletesnapjat.htmlMint ismeretes, a magyar álom­pár kapcsolata az el­múlt idő­szak­ban ko­moly vál­ságba ke­rült, de úgy tűnik, Dávidka szü­li­napja most újra össze­hozta őket. Intim--Elölről és hátulról is szemrevaló a monokiniző Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20160819-heidi-klum-modell-elolrol-es-hatulrol-is-szemrevalo-amikor-monokinizik.html"Szeretem az új nyakláncomat" - írta ki korábban Heidi a képmegosztó oldalára, majd közétett egy olyan fotót, ami a víz alatt készült, és amin nem visel mást, csak egy apró bikinialsót és új az nyakékét. És most újra posztolt. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.