Ebben az életkorban lép félre a legtöbb pasi

Forrás: Dreamstime -
életkor megcsalás félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy randioldalon végzett kutatás megdöbbentő dolgokra világított rá: a friss tanulmány szerint a férfiak akkor lépnek félre, amikor kerek év­for­du­lós szü­le­tés­napjuk kö­ze­leg. 40, 50, 60 felé pedig a kapuzárási pánik áldozataivá válhatnak. 

A legújabb brit tanulmány szerint a 39 évesek számítanak a legveszélyeztetettebb korosztálynak, ugyanis ebben a korban

kétszer annyian csalják meg a párjukat, mint 29 vagy 49 évesen.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A kutatás egyik részeként azt elemezték, hogy melyik korosztályra jellemző leginkább, hogy online partnerkeresőre regisztrál. Emellett azt is sikerült bebizonyítani, hogy az évtizedugrás előtti évben a férfiak általában másképp viselkednek. Lefordítva mindezt:

29, 39 és 49 éves korban sokkal nagyobb a félrelépések aránya.

A kép illusztráció Forrás: Dreamstime

Kiváltó ok lehet, hogy ebben a korban már felmerül az öregedés problémája, és persze sokan elemzik az addigi életüket, és elért eredményeiket is. Az is érdekes, hogy azok a pasik, akik már átlépték a mérföldkőnek számító éveket, sokkal egyszerűbben megbékélnek a korukkal,

legyen az a 30., 40. vagy 50.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Mindemellett egy másik ok is felmerült: azok a nők és férfiak, akik gazdaságilag függnek a párjuktól, gyakrabban lépnek félre, a jelek szerint ezzel próbálják kompenzálni a kiszolgáltatottságot – számolt be a Mirror.

Meztelenkedés és fanszőrivás - Újabb szörnyű gólyatábori esetekre derült fényhttp://www.life.hu/intim/20160823-ujabb-szornyu-golyatabori-esetekre-derult-feny.htmlÉvekkel ezelőtt az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karának gólyatáborában történtek váltottak ki óriási felháborodást, most pedig a Corvinus Egyetem beavatási szokásairól derültek ki megdöbbentő részletek. Intim--Vajon hogyan állnak a magyar férfiak a világ pénisztérképén?http://www.life.hu/intim/20160823-vajon-hogyan-allnak-a-magyar-ferfiak-a-vilag-peniszterkepen.htmlA Target Mapnek köszönhetően elkészült a világ pénisztérképe. Nézd meg, hogy állnak a magyarok! Intim--A mit sem sejtő pár élő adásban, a tudósító mögött szexelthttp://www.life.hu/intim/20160819-egy-par-elo-adasban-szexelt-es-fogalmuk-sem-volt-rola.htmlEgy párocska nem bírt magával, így a riói tengerparton került sor a légyottra. Arra viszont nem is gondoltak, hogy később a BBC egyik olimpiai tudósításának hátterében láthatják viszont magukat. Egy mit sem sejtő riporter ugyanis azt a helyszínt választotta a bejelentkezéshez. IntimOrigoHatalmas melleinek köszönheti népszerűségét a brit valóságshow sztárja, Jemma Lucy http://www.life.hu/intim/20160806-a-brit-valosagshow-sztarja-jemma-lucy-keblei-irigylesremeltoak.htmlAz Ex on the Beach sztárja, Jemma Lucy egy meglehetősen merész képpel rukkolt elő az Instagram-oldalán, természetesen a rajongói nagy örömére. IntimOrigoMentőakció a jobb szexért: a házaspárt 380 ember kukkolta szex közbenhttp://www.life.hu/intim/20160728-fel-akartak-dobni-a-szexualis-eletuket-a-par-380-embert-engedett-be-az-agyaba.htmlFőszereplő párunk szexuális élete romokban hevert, ezért az internet segítségét kérték: bevállalták a kukkolós szexet, ez pedig kihúzta őket a válságból. Intim--Miért színészkednek a nők az ágyban?http://www.life.hu/intim/20160721-kiderult-hogy-miert-szineszkednek-a-nok-az-agyban.htmlSokakkal megesett már, hogy nem volt kedve szeretkezni, vagy épp volt, de egyszerűen nem sikerült csúcsra jutnia, ilyenkor pedig jól jön egy Oscar-díjas orgazmus alakítás... De miért csináljuk ezt? Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.