Vajon hogyan állnak a magyar férfiak a világ pénisztérképén?

Forrás: Dreamstime -
pénisz térkép férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Target Mapnek köszönhetően elkészült a világ pénisztérképe. Nézd meg, hogy állnak a magyarok!

Nagyszerű térképet kreált a Target Map: elkészült a világ kukitérképe, amely megmutatja, hogy országonként

mekkora a férfiak átlagos péniszmérete.

Forrás: Target Map

A térképen piros színnel jelölték a legnagyobb méretet, amely átlagosan 16,1-17,9 centiméter. A legkisebb füyiket - 9,6-11,5 centiméter - a zöld színű országban találod. Szürke színnel pedig azokat az országokat jelölték, ahol nincsen rendelkezésre álló adat. Magyarország egyébként a narancssárga, azaz a második helyezést érte el, ez pedig 14,7 és 16,1 centiméter közötti értéket jelent.

A legnagyobb méretekkel büszkélkedhetők top 10-es listája

Congo

Ecuador

Ghana

Venezuela

Cameroon

Colombia

Lebanon

Jamaica

Panama

Burkina Faso

A térképet nagyban itt találjátok!

A mit sem sejtő pár élő adásban, a tudósító mögött szexelthttp://www.life.hu/intim/20160819-egy-par-elo-adasban-szexelt-es-fogalmuk-sem-volt-rola.htmlEgy párocska nem bírt magával, így a riói tengerparton került sor a légyottra. Arra viszont nem is gondoltak, hogy később a BBC egyik olimpiai tudósításának hátterében láthatják viszont magukat. Egy mit sem sejtő riporter ugyanis azt a helyszínt választotta a bejelentkezéshez. IntimOrigoBrooklyn Beckham barátnője csúnyán kiosztotta Kim Kardashianthttp://www.life.hu/intim/20160816-brooklyn-beckham-baratnoje-kiosztotta-kim-kardashiant.htmlMűvészi fekete-fehér fotókon, bikiniben mutatkozott be a Ha/Ver és a Rossz szomszédság 2. sztárja, a 19 éves Chloe Grace Moretz, aki egy pár szót a meztelenkedéseiről híres Kim Kardashianra is áldozott. IntimRózsaszín köd borult az olimpiára: több sportolót is eljegyeztekhttp://www.life.hu/intim/20160816-rozsaszin-kod-borult-az-olimpiara-mert-tobb-sportolot-is-eljegyeztek.htmlA műugró He Zi, a rögbijátékos Isadora Cerullo, valamint a díjlovaglás királynője, Charlotte Dujardin - Vajon mi a közös bennük? Nos, ők nem "csupán" csodás helyezésekkel, hanem eljegyzési gyűrűvel is gazdagodtak az olimpián. Összeszedtük a legromantikusabb lánykéréseket, íme! Intim--Hatalmas melleinek köszönheti népszerűségét a brit valóságshow sztárja, Jemma Lucy http://www.life.hu/intim/20160806-a-brit-valosagshow-sztarja-jemma-lucy-keblei-irigylesremeltoak.htmlAz Ex on the Beach sztárja, Jemma Lucy egy meglehetősen merész képpel rukkolt elő az Instagram-oldalán, természetesen a rajongói nagy örömére. IntimOrigo24 évvel ezelőtt csattant el az első csók Szandi és férje közötthttp://www.life.hu/intim/20160725-ma-24-eve-hogy-elcsattant-az-elso-csok-szandi-es-ferje-kozott.htmlSzandi csupán 16 éves volt, amikor megismerte későbbi férjét, Csabát, aki producerként vett részt a sikeres tinisztár ötödik albumának munkálataiban. Az első csók is elcsattant, és bizony, az énekesnő még most, 24 évvel később is boldogan emlékezett vissza arra a pillanatra. Intim--Miért színészkednek a nők az ágyban?http://www.life.hu/intim/20160721-kiderult-hogy-miert-szineszkednek-a-nok-az-agyban.htmlSokakkal megesett már, hogy nem volt kedve szeretkezni, vagy épp volt, de egyszerűen nem sikerült csúcsra jutnia, ilyenkor pedig jól jön egy Oscar-díjas orgazmus alakítás... De miért csináljuk ezt? Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.