Interneten árulja szüzességét a lány, hogy fizetni tudja tanulmányait

szex szüzesség pénz orosz egyetem felnőtt költség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az interneten árulja szüzességét az orosz lány, Ariana, ugyanis külföldön szeretné folytatni tanulmányait, ehhez pedig sok pénzre van szüksége!

Eddig az igazira várt a 20 éves Ariana, de úgy döntött, elég volt. Az interneten árulja szüzességét, hogy pénzt szerezzen külföldi tanulmányaira. Az egyetem és a lakásbérlés is drága, úgy véli, ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a pénzszerzésnek.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

"Sok diák kénytelen nagyon sok problémával megküzdeni a tanulmányaik során. Dolgozniuk kell, hogy legyen elég pénzük. Én külföldön akarok tanulni, az iskola és a bérleti díjak is nagyon magasak" - mondta a lány a The Sunnak. Hozzátette, a szülei nem tudnak az akciójáról, de biztos benne, el tudná magyarázni nekik, ha kiderülne.

Ariana átszámítva több mint 45 millió forintért árulja szüzességét, és nem ő az egyetlen,

egyik barátnője is hasonló módon akar gyorsan pénzhez jutni. Ariana azt mondta, eddig a megfelelő emberre várt, az igazira, de elege lett. "Miért várjak tovább? Miért kellene elveszítenem a szüzességem valakivel, aki később összetöri a szívem?" - véli a lány, aki reméli, hogy egy olyan ember "vásárolja" meg, aki tisztelettel fog vele bánni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.