Így fest férjként és feleségként Szabó Zsófi és párja: Micsoda fotó!

esküvő Szabó Zsófi Kis Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi ma délután egy csoda szép ruhában kimondta a boldogító igent párjának.

A friss menyasszony persze nem tud leállni a posztolással, hiszen világgá akarja kürtölni boldogságát. Nos, meg is értjük, hiszen nagyon jól festenek férjént és feleségként Kis Zsolttal:

Az esküvőn persze Sarka Kata is tiszteletét tette gyermekeivel, aki szintén csoda szép fényképeket tett közzé. És azóta is posztol:

Pikáns ajánlatot kapott Vastag Csaba a Star Academy diákjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-ajanlatot-kapott-a-vastag-csaba-a-star-academy-versenyzojetol.htmlBelepirult Vastag Csaba a Star Acadmey játékosainak vallomásába. A zsűritag bulizni ment be az akadémiára, végül egy megdöbbentő ajánlattal távozott. TV + Sztárok--Jövő héttől megszűnik a Star Academy napi adásahttp://www.life.hu/sztarok/20160926-megszunik-a-star-academy-napi-musora-csak-a-hetvegi-show-marad.htmlEzen a héten még minden nap nézhetik a rajongók a Star Academyt, jövő héttől viszont csak a szombati show marad - írja az Origo. TV + SztárokOrigoMegvan a Star Academy negyedik kiesője: Streiffert Hanna búcsúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20160924-star-academy-negyedik-kiesoje-streiffert-hanna.htmlA TV2 tehetségkutató műsora most sem múlt el izgalmak, nagyon és kevésbé élvezetes produkciók nélkül. A nézők és a zsűri is kinyilvánította véleményét, ennek nyomán újabb tehetségnek kell elbúcsúznia az akadémiától. TV + SztárokOrigoHoppá! Lecserélték Majkát a Star Academybenhttp://www.life.hu/sztarok/20160924-lecsereltek-majkat-a-star-academyben-kelemen-laci-konferalta-fel-a-versenyzot.htmlMajka előző héten nem vett részt a Star Academy élő show-jában, és úgy tűnik, megtalálták a megfelelő helyettesét, ha erre legközelebb is sor kerülne. Kelemen Laci már ki is próbálta magát műsorvezetőként, élőben! TV + SztárokOrigoA VV után a Star Academyben is megvolt az első szex: Videó! (18+) http://www.life.hu/intim/20160921-illes-adran-es-padar-alexandra-szexeltek-a-star-academy-musoraban.htmlHetek óta mindenki a villában zajló szexeket és maszatolásokat figyeli, most azonban a konkurens csatornán is elszabadultak a hormonok. A Star Academyben is megvolt az első aktus, amit ma este láthatnak a tévében a nézők. Intim--Vetkőztek a Star Academy játékosai! Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-a-lanyok-legnagyobb-oromere-vetkoztek-a-star-academy-szexi-pasijai.htmlElő a kockás hasizmokkal! A női rajongók és a bentlakó lányok legnagyobb örömére a fiúk rögtönzött chippendale show-val váltak meg ruháiktól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.