Ha hosszúak az ujjai, a pénisze is méretes?

Forrás: Dreamstime -
pénisz intim ujj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan állítják, a férfiak kéz- és lábméretéből, a testmagasságából vagy az orr hosszából lehet következtetni a pénisz hosszára is. Egy friss kutatás szerint egy testrész biztosan árulkodik a férfiasság méretéről.

A The Sun magazin szerint egy norvég kutató állítja, az ujjak tényleg elárulják a férfiasság méretét. Szerinte a mutató-, illetve a gyűrűsujjakat kell jobban megvizsgálni, hogy melyik a hosszabb.

Ha a gyűrűs ujj nagyobb, mint a másik, akkor a férfi valószínűleg jóképű, atletikus, sportos alkatú, jól tud tájékozódni, és a péniszének mérete is figyelemre méltó.

Forrás: Dreamstime

Őket azonban jobban érintik az olyan betegségek, mint a prosztatarák, az autizmus vagy a figyelemhiányos hiperaktivitás.

Ha azonban a mutatóujja a hosszabb a pasinak, valószínűleg kiváló a memóriája, de hajlamos a depresszióra.

Dr. Carl Pintzka, a Norvégiai Tudományos és Műszaki Egyetem kutatója szerint a mutató- és gyűrűsujjak hosszúsága összefügg azzal, hogy az ember milyen mennyiségű tesztoszteron hatásának volt kitéve az anyaméhben. Kutatásaik szerint ugyanis a hosszabb gyűrűsujj magasabb tesztoszteronszintre utal, ami jobb fizikai adottságokat feltételez. A rövidebb gyűrűsujj viszont jobb verbális képességekre utal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.