Ha ez az 5 jel igaz a kapcsolatodra, akkor szerető vagy

Forrás: Dreamstime -
jel szerelem szerető kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megtaláltad álmaid férfiját: kedves, intelligens és még hagy időt a barátaidra is. Még többet is a szükségesnél... Egészen addig minden tökéletes, míg egy gyanúsan ismétlődő körben nem ébredsz: mindig csak ebédszünetben találkoztok, a telefonját nem veszi fel, órákkal később hív csak vissza, a lakásába nem léphetsz be és hónapok után sem mutat be senkinek. Mindez csak véletlen lenne?

Hozzád vagy hozzád?
Eljött végre Az Este! Ott lapul a fogkefe és a sminkkészlet a táskád alján, de meglepve tapasztalod, hogy a te lakásod felé veszi az irányt, mintha mi sem lenne természetesebb. Egyszer-egyszer még elmegy, de mindig van kifogás: csőtörés, áramszünet, rendetlenség vagy a lakótárs éppen meghódítja álmai nőjét. Itt az ideje, hogy egy váratlan látogatást tegyél nála, főleg ha volt annyira óvatlan, hogy elárulta hol lakik; nehogy arra eszmélj pár hónap múlva, hogy nem csak a lakását, de az ágyát is megosztja valakivel, aki nem Te vagy.

Forrás: Dreamstime

Nem létező közös bakancslista
Már negyed órája állsz a színház előtt, egyre jobban fáj a tűsarok és szorít a különleges alkalmakra tartogatott kisruha. A boldog párok szánakozó tekintetét a telefonodat bújva próbálod elkerülni, mintha még nem tudnád, hogy nem fog eljönni ma sem.

És még a magyarázkodásra sem fordít túl nagy energiát, hiszen annyira elfoglalt, hogy csak egy mondatra futja,

hiába lett volna a mai alkalom a kiengesztelés a múlt héten lemondott vacsora és kiállítás helyett. Lehet, hogy pont egy másik nő kedvéért hanyagol? Ha nem akarod egyedül tölteni az első közös nyaralásotokat, jobb, ha mielőbb utána jársz.

Forrás: Thinkstock

Vámpír lennék?
Szinte mindig csak ebédszünetben találkoztok, vagy egy eldugott külvárosi étteremben. Eddig rendben volt az önbizalmad, de már kezdesz gyanakodni, hogy

sehova nem mentek nyilvánosan, mintha te lennél a város réme.

A közösségi média halott számára: nemhogy nem vagytok „kapcsolatban", de még a közös képeket is azonnal kitörli a mobiljából, hiszen alig van tárhelye. Érdemes átgondolnod ezt a helyzetet, mielőtt Te is a Hűtlen Házastársakban végzed - csak a „rossz oldalon".

Telefontrükkök
„Már várom az éjszakát ;)", „Oké". Érezd magad rosszul, hogy milyen pajzán vagy, hogy aztán legközelebb, amikor éppen „rád" van hangolódva, a nap közepén arcpirító üzenetekkel bombázzon.

Valószínűleg nem azért tudsz vele csak visszahívással beszélgetni, mert a pénztárcádat akarja kímélni,

hanem mert éppen akkor te vagy az arccal lefelé fordított telefonon a nem kívánatos hívás, miközben másvalakivel van elfoglalva...

Forrás: Thinkstock

Amikor már vágysz egy bosszantó anyósra
Már sorakoznak a cserepes virágok és minőségi borok, amit a szülőknek vettél az első találkozásra? Ha a srácon múlik, a növények a komposztban landolnak, a borok pedig a polcon porosodnak, mert

szerinte a szülei nem olyan izgalmasak, hogy fontos volna megismerned őket.

Ha a haverjaival összefuttok a városban, hirtelen elengedi a kezed és elkezdi a mobilját nyomkodni. Nincs értelme tovább várnod: a letagadás az egyik legnyilvánvalóbb bűnjel. Ilyen és ehhez hasonló nyomokat és megcsalós történeteket láthatsz a Hűtlen Házastársak című sorozatban is.

Nem a méret a lényeg! Ekkora péniszre vágynak a nőkhttp://www.life.hu/intim/20161027-penisz-ekkorat-szeretnenek-a-nok-friss-kutatas-a-penisz-hosszarol.htmlŐsidők óta aggasztja a férfiak egy részét, hogy mi számít "normális" kinézetű pénisznek. A kutatók most kiderítették, mit tartanak fontosnak a nők ebből a szempontból, és az eredmény sokakat meglephet. Intim--Mooning: Amikor már nincs dolgunk egymássalhttp://www.life.hu/intim/20161024-a-mooning-meglehetosen-otromba-de-gyakorlatias-modja-bizonyos-szemelyek-elnemitasanak.htmlNemrég még a ghostingról, a szakítás egyik legsunyibb módszeréről írtunk, most pedig megérkezett a legújabb trend, amit a szellemkedés evolúciós változatának is tekinthetünk. A mooning meglehetősen otromba, de gyakorlatias módja bizonyos személyek elnémításának. És lehet, hogy veled is épp ez történik, csak fogalmad sincs róla. Intim--VV Krisztián nem akárhogy bókolt Micinekhttp://www.life.hu/intim/20161026-vv-krisztian-erdekes-dolgokat-mondott-bokolas-kozben-micinek.htmlA Való Világ powered by Big Brother című műsorában ezúttal a fiúknak kellett bókolni az általuk kiszemelt lánynak. Krisztián természetesen Micit választotta, és nem akármilyen jelzőkkel árasztotta el a szőke nehézbombázót. IntimOrigoVégre! Mici és Krisztián kapcsolata beteljesedett – újabb szex a villában (18+)http://www.life.hu/intim/20161025-vv-mici-es-krisztian-szexeltek-a-paplan-alatt.htmlVV Mici és Krisztián már jó pár hete kerülgetik egymást – kapcsolatuk lépésről lépésre haladt a boldog beteljesülés felé, ami végre múlt éjjel be is következett. Mici boldog, Krisztián pedig bizakodó... IntimOrigoA kiéhezettek – Avagy így mentek el a nők a férfiak melletthttp://www.life.hu/intim/20161023-soma-mamagesa-a-ferfi-cimu-eloadasa-a-ferfinem-hat-hianyarol.htmlSoma Mamagésa egy négyrészes rendezvénysort álmodott meg. Az elsőt a nőről, a másodikat a férfiról, aztán a gyermekről és végül Istenről. Jómagam A férfi & nő vágya, szerepe és árnyéka című előadás-sorozat második részébe csatlakoztam be, A férfiba, ahol megtudtam, mi az a hat alapvető dolog, ami hiányzik ma az urakból. Vagyis melyek azok a területek, ahol a nők elmentek mellettük, és ahol ők évek, évtizedek óta a fejüket vakargatják. Intim--112 millióért bocsátotta áruba szüzességét a lányhttp://www.life.hu/intim/20161024-112-millio-forintert-arulja-szuzesseget-a-lany.htmlSzüzességét árulja Katherine Stone, nem kevés összegért. Átszámítva 112 millió forintnál jár a licit a lánnyal töltött egyetlen éjszakáért. A fiatalt azért bocsátotta áruba kincsét, mert így szeretne szüleinek segíteni: leégett házukat ebből az összegből hoznák rendbe. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.