Sokkoló: anális szex után esett teherbe a nő

Forrás: Dreamstime -
anális szex intim teherbeesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig arról volt szó, hogy az anális szex a teherbeesést tekintve egy elég biztonságos módszer. Most azonban gyakorlatilag csoda történt: íme az első nő, aki hivatalosan is anális szex után lett állapotos. 

Egy pár igencsak meglepődött, amikor pozitív lett a lány terhességi tesztje az anális szex után. Természetesen azonnal felkerestek egy orvost, aki gyakorlatilag ledöbbent a történtek hallatán. Dr. Brian Steixner, a Jersey Urulógiai csapat egyik vezetője szerint ugyan ez egy kifejezetten ritka eset, de ahogy az állatoknál, úgy az embereknél is létezik egy úgynevezett kloákális elváltozás.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Kloákája madaraknak és hüllőknek van, de egészen különleges esetekben emberek is rendelkezhetnek vele. Az orvos szerint a lány is emiatt esett teherbe, ám nem a genetikai elváltozás, hanem egy rosszul elvégzett műtét volt a hibás. Korábban ugyanis a lánynak volt egy beavatkozása, ami után a végbele és a méhe összekapcsolódott.

A pár megtartotta a babát, ám a kicsit császármetszéssel kellett világra hozni. Az orvos az Independent magazinnak elmondta, egy a milliárdhoz az esélye egy hasonló esetnek, így a nőknek nem kell rettegniük az anális szextől.

Masszírozd a párod fenekét, miközben szétfeszíted a lábait - Szexlecke haladóknak!http://www.life.hu/intim/20161102-dori-es-krisztian-kiprobalta-a-monogamy-t-ahol-nincs-helye-szemermessegnek.htmlTesztelőpárosunk, Dóri és Krisztián ezúttal nem egy klasszikus szexuális segédeszközt tett próbára, ehelyett egy felnőtteknek szóló társasjátékkal ütötték el az időt. Lássuk, ki nevetett a végén! IntimThinkstockMicsoda test! J.Lo olyan tükörszelfit lőtt, hogy megáll az észhttp://www.life.hu/intim/20161103-jennifer-lopez-enekesno-diva-dogos-tukorszelfit-lott-instagramra.html47 évesen is nagyon dögös Jennifer Lopez. Erről tanúskodik legutóbbi fotója is, melyet Instagram-oldalán helyzett el.IntimOrigoÍgy nyalakodnak a legszívdöglesztőbb sztárok (18+)http://www.life.hu/intim/20161102-oralisan-kenyeztetnek-a-hollywoodi-sztarok.htmlA brooklyni székhelyű művész, Alexandra Rubinstein eddig soha nem látott ábrázolásmódot választott: férfi sztárokat hozott intim helyzetbe festményeivel. Elképzelte, és megörökítette, hogyan kényeztetik az énekesek vagy színészek hölgy partnerüket. Intim--Élethű gumipasival szexelt az újságírónő a kamerák előtt (18+)http://www.life.hu/intim/20161103-gumpiasival-szexelt-az-ujsagirono.htmlA guminő már régóta lejárt lemeznek számít, hiszen egyre több élethű szexbabát dobnak piacra, aminek minden testrésze annyira hasonlít egy élő emberére, amennyire csak lehet. Egy újságírónő, Karley Sciortino nemcsak megnézte a férfi szexbabát, hanem ki is próbálta, mindezt kamerák előtt. IntimOrigoMegöltek egy magyar szexmunkáslányt Németországban (18+)http://www.life.hu/intim/20161101-megoltek-egy-magyar-szexmunkaslanyt-nemetorszagban.htmlChemnitz egyik negyedében találtak egy lakásban egy holttestet. IntimThinkstockAutópályán lovagolta meg utasa a sofőrt – VIDEÓ (18+) http://www.life.hu/intim/20161101-autopalyan-lovagolta-meg-utasa-a-sofort-szexeltek.htmlElképesztően ostobák az alábbi videó főszereplői. Az még rendben van, hogy nem bírtak magukkal, de autópályán vezetés közben szexelni hatalmas felelőtlenségre vall. Kész csoda, hogy nem okoztak balesetet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.