2300 kilométert utazni az első randiért? Ez a lány megtette a magyar fiúért

Forrás: facebook.com/sariah.lizama -
utazás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cipruson élő Lévai Zsolt nagyon kölönleges módját választotta a párkeresésnek. 2300 kilométert reptette a kiszemeltjét első randijukra.

A 32 éves Zsolt egy cég HR menedzsereként dolgozik Cipruson, és egy különleges társkeresőoldalon, a Miss Travelen talált rá Sariah Lizama profiljára. A mexikói lány szépsége azonnal elbűvölte, és pár levélváltás után Zsolt azonnal meg is vette neki az egyirányú repülőjegyet Ciprusra. A Miss Travel a kalandkedvelő társkeresők gyűjtőhelye, és mivel Sariah sem lógott ki a sorból, azonnal igent mondott Zsolt ajánlatára és a 21. születésnapján felült a Cirpusra tartó gépre. Zsolt és Sariah az első pillanatban egymásba szerettek.

Sariah Lizama 2300 kilométert utazott az első randira, repülőjegyét Zsolt fizette Forrás: facebook.com/sariah.lizama

"Semmi komolyra nem számítottam az elején, de most - bár giccsesen hangzik - nem is lehetnék boldogabb. Zsolt az első naptól kezdve hercegnőként kezel. Nem szerelmet kerestem, csak azt, hogy rajongásomat az utazás iránt meg tudjam osztani valaki mással, és emlékezetes pillanatokat éljünk át együtt" - mondta a lány a Daily Mailnek.

Zsolt egy hét múlva meg is kérte a lányt, hogy maradjon vele Cipruson:
"Úgy éreztük, minta már nagyon régen ismernénk egymást, és tudtuk, hogy ez egy csodálatos szerelmi történet lehet. Nagyon jó döntést hoztam" - mondta Zsolt.

A magyar fiú és a mexikói lány azóta is elválaszthatatlan, együtt hódolnak szenvedélyüknek, az utazásnak. Sariah egy nappal ezelőtt pont Budapestről posztolt az Instagramra.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.