Sármos színészt csókolgat Meghan Markle

Forrás: AFP -
csók Meghan Markle intim Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle, Harry herceg újdonsült, 35 éves kedvese elég kapós lány: a szép színésznőt egy sármos pasival kapták lencsevégre csókolózás közben. 

Szerencsére Meghan nem tervezi, hogy megcsalja a hercegét: miért is tenné, amikor övé a világ egyik legkapósabb agglegénye?

A színésznő ugyan tényleg egy másik pasit csókol, ám a kép a hölgy új tévésorozata, a The Dater's Handbook forgatásán készült

- a fotót ittmeg is nézheted.

Harry herceg és Meghan Markle színésznő Forrás: AFP

Meghan - akit korábban már ruha nélkül is megmutattunk -egy szingli csajt játszik, aki mindig rosszul választ pasit, ezért egy párkapcsolati szakértőhöz fordul tanácsokért.

Meghan és Harry között állítólag dúl a szerelem, még akkor is, ha mostanában sok időt töltöttek külön: Vilmos öccse a Karib-térségben járt egy körutazáson, ahol még Rihannával is találkozott. Szerencsére a popdíva nem akarta lecsapni a herceget Meghan kezéről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.