Mesébe illő celebszerelmek – Akiknek boldogságot hozott 2016

Forrás: Youtube -
Irina Shayk Kristen Stewart Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akiknek szakítást, és vannak, akiknek egy csodálatos, régi/új szerelmet hozott az idei esztendő. Lássuk a szerencséseket, akiket újra eltalált Ámor nyila!

Bradley Cooper – Irina Shayk

Pontosan nem tudni, a sztárpáros mióta kavar egymással, de kimondhatjuk, hogy 2016 igen szerencsés év volt mindkettejük számára. Szakítottak is, majd újra összejöttek, ami olyan jól sikerült, hogy a gyönyörű modell első gyermekét várja a Másnaposok sztárjától.

Bradley Cooper és Irina Shayk Forrás: AFP

Ariana Grande – Mac Miller

Szeptemberben történt, hogy a fiatalok megerősítették, egy párt alkotnak. Úgy tudni, a 23 éves énekesnő és a 24 esztendős rapper az elmúlt hetekben nagyon sok időt töltött egymással, és a 2016-os MTV VMA-en is együtt jelentek meg. Reméljük a legjobbakat.

Mac Miller és Ariana Grande Forrás: Youtube

Kourtney Kardashian – Scott Disick

Másfél év telt el azóta, hogy Kourtney és Scott szakítottak, ami után mindketten mások mellett keresték a boldogságot. (Állítólag Kourtney többek között a 15 évvel fiatalabb Justin Bieber mellett.) Bár a csalfa Scott, aki nem mellesleg alkoholfüggő is, nagyon szeretett volna kibékülni gyermekei anyjával, több hónapig nem kapott esélyt erre. Tavasszal aztán az egyik ausztrál rádióban olyan vallomást tett, ami mindent megváltoztatott. Azt nyilatkozta,

Kourtney a legjobb barátja, és szeretni fogja őt, amíg csak él.

Októberben érkezett a hír, hogy a Kardashian lány hosszas gondolkodás után végül beadta a derekát, és kibékült Scott-tal.

Scott Disick és Kourtney Kardashian Forrás: AFP/Paul Zimmerman

Kristen Stewart – Alicia Cargile

Mint ismeretes, Kristen Stewartnak nem volt zökkenőmentes a kapcsolata mostani barátnőjével. Alicia Cargile személyi asszisztenssel már voltak korábban együtt, ám akkor megszakadt a kapcsolatuk, azonban mióta idén májusban újra összejöttek, el sem lehet őket választani egymástól.

Alicia Cargile és Kristen Stewart
Forrás: NORTHFOTO

Olyannyira komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy bennfentesek azt állítják, már a házasságon gondolkoznak. Állítólag a színésznő azt mondta kedvesének, szeretné feleségül venni őt.

Bella Thorne – Tyler Posey

Úgy tudni, Bella és Gregg Sulkin egy évig randizgatott egymással. A szakításuk után aztán Bella augusztusban bevallotta, biszexuális, miután több felvétel is napvilágot látott, amelyen egy csajjal smárolt. Ezt követően szeptemberben már egy szakmabeli kollégájával, Tyler Posey-val fotózták Hollywoodban, amint meghitt csókot váltanak egymással. Reméljük, ezúttal megtalálja a boldogságot!

Bella Thorne és Tyler Posey Forrás: AFP/Ethan Miller

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.