A legfurább párkeresők: Fogvatartottaknak, amisoknak, perverzeknek

párkeresés társkeresés szerelem ismerkedés perverzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azon, hogy létezik külön partnerkereső a BDSM-ben utazóknak, vagy a direkt félrelépésre vágyóknak, már meg sem lepődünk. De ezeknél sokkal, de sokkal speciálisabb és bizarrabb ilyen oldalak is léteznek a neten - mi pedig készítettünk egy válogatást belőlük.

A méret a lényeg

A TallFriendFinder azoknak a partnerkeresőknek készült, akik... magasak. Hogy honnantól számít valaki magasnak szerintük, az persze jó kérdés, de ha valaki csak egy bizonyos centi fölötti pasikat keres, vagy netán magas nőként nehezen talál párt magának, azok számára végül is érthető választás lehet. Szerintünk egyébként ez csak a nemzetközi kosárlabda-szövetség titkos projektje, hogy az itt összejövő párok minél magasabb gyerekeket hozzanak össze.

TallFriendFinder azoknak a partnerkeresőknek készült, akik magasak Forrás: Thinkstock

Netes partnerkereső netet nem használóknak

Ezen az oldalon az amish közösség tagjai kereshetnek maguknak párt - ez ugye az a közösség, amelynek férfi tagjai fura szakállt, nő tagjai pedig fura főkötőt hordanak, és máig lovas kocsival járnak, merthogy vallási alapon elutasítják a modern technika vívmányait. Ó, várjunk csak...

Ha a rácsokra izgulsz

A híres sorozatgyilkosokról szokták megírni, hogy a börtönben mennyi szerelmes levelet kapnak - valamiért a bűn és a (reménytelen) várakozás kombinációja felizgatja az emberek egy részét. Nekik pedig nem kell többé a postán sorba állniuk: ezen az oldalon elítéltekkel ismerkedhetnek, és aztán várhatnak rájuk a szabadulásig (ha egyáltalán). Ráadásul ilyen partnerkeresőből létezik női és férfi verzió is Amerikában!

Randi a rács mögött Forrás: Thinkstock

Plüssállatok másképp

Létezik az a szexuális parafília, amikor valaki a szőrmék, plüss és hasonló anyagok érintése révén izgul fel. Ennek pedig van egy olyan fetisiszta szubkultúrája, akik szex közben plüssállatoknak öltöznek be. Nos, ha te egy pihe-puha szőrmenyuszi vagy, aki keresi a játék mackóját a világban, akkor itt és itt érdemes böngészgetni.

Nincs is szebb a közös allergiánál

Az ismerkedés és párra találás szempontjaként sok mindent el tudunk képzelni, na de pont a közös allergiát? Bár van benne ráció (ha nem is sok): az ételallergia azért eléggé meghatározza egy ember mindennapjait, és így nem kell akkor alkalmazkodni. Mondjuk egy ilyen partnerkereső inkább étterembe járáshoz, mint romantikus kapcsolatra hangzik célszerűbbnek.

Az ételallergia azért eléggé meghatározza egy ember mindennapjait Forrás: Giphy

Csak az evolúció csúcsa

Az egyik legvisszataszítóbb koncepcióval rendelkező partnerkereső nem is valamiféle bizarr perverzióhoz kötődik, hanem egyszerűen az emberek rangsorolásában hisz: Darwinra hivatkozva

szelektálja ki a saját rendszerük és a felhasználók szavazatai alapján a nem elég szépeket,

hogy csak az evolúció java maradjon végül. Ha nem is agyilag...

Csúnyák ide!

Létezik ennek az ellentéte is: egy partnerkereső kimondottan csúnya emberek (és csúnyákra izgulók?) számára. Nehezen tudjuk ezt egy sikertörténetként elképzelni, hisz ki az, aki magát csúnyaként könyveli el, vagy ez jön be neki? Biztos vannak ilyenek is, de biztosan nem sokan.

Létezik társkereső csúnya emberek számára is Forrás: Thinkstock

Pelenkázz be!

A szőrmékre izgulásnál egy fokkal bizarrabb szexuális deviancia és fétis a pelenkák iránti vonzódás, főleg mert ez rendszerint azok hordásával is párosul, és nem egészségi okokból... Ha valaki ezt közös romantikus tevékenységként szeretné megélni, ezen az oldalon találhat hozzá partnert - végül is nem illegális a dolog, és nem árt vele senkinek.

Halottak között

Nem kell megijedni: ez nem a szexualitásról szóló oldal, a nekrofília továbbra is törvénybe ütközik a világ minden táján. Egyszerűen csak olyan emberek partnerkeresője, akik halottakkal foglalkoznak: kórboncnokok, temetkezési vállalkozók, hullaszállítók... Azért jött létre, mert ezen szakmák képviselői elég nehezen találnak maguknak párt, a hivatásuk rendszerint elriasztja az embereket.

Társkeresők romáknak, rondáknak és fogyatékkal élőknek

Sosincs egyszerű helyzetben, aki internetes társkeresésre adja a fejét. Mindenki fél és határozatlan, bizonytalan az adatbiztonság, valamint az is, ki ül a másik oldalon. A rossz randik elkedvetlenítenek, ráadásul hatalmas akaraterő kell annak belátásához is, hogy bizony külső segítségre van szükség a boldogság megtalálásához. Ezeket a kellemetlenségeket igyekeznek enyhíteni a tematikus párkeresők. ITT írtunk róluk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.