Hollywoodi bácsikörkép - Ötvenes férfisztárok, akik a saját nagyapjuknak néznek ki

David Schwimmer Viggo Mortensen Golden Globe 2017 Jeffrey Dean Morgan Hugh Laurie Billy Bob Thornton Casey Affleck Steve Carell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Angeles-i idő szerint vasárnap délután, nálunk hétfőn hajnali kettőkor néhány kivétellel a Golden Globe díjátadójára vonult Hollywood jelenlegi krémje. És még sokan mások. Igen, Gosling gyönyörű volt, voltak csöcsök, elcsattant egy leszbicsók, tündököltek a szép ruhák és az álompárok, és voltak bácsik is. Bácsik, akik egykor jóképű, sármos színészek voltak, de sajnos nem úgy öregszenek, ahogy Clooney, hanem mint a nagyapáink. 

Persze, múlik az idő, telnek az évek, és logikus, hogy előbb-utóbb megöregszik Ross Geller, függetlenül attól, hogy a Jóbarátokat még 2017-ben is adják a Viasaton. És tudom, hogy nem lehet mindenki olyan, mint Clooney, aki 55 évesen is szívdöglesztő, ahogy a Nespressót szürcsöli, mégis megdöbbentem, amikor egyes hírességek a Golden Globe-on színpadra léptek, Aranyglóbuszt átadni vagy átvenni.

Hugh Laurie

Az 57 éves angol színészt a sorozat, tévéfilm vagy minisorozat legjobb férfi mellékszereplő kategóriában díjazták, és a The Night Managerért vehette át a szobrocskát. És hát nem, nem úgy nézett ki, mint dr. Gregory House a Doktor House című televíziós sorozatban, amit amúgy sose néztem.

Hugh Laurie dr. House-ként még sármosnak volt mondható, mára viszont veszített fényéből Forrás: AFP

Steve Carell

Az 55 éves amerikai színész díjat adott át Kristen Wiig oldalán, és amúgy viccesek is voltak, de sajnos mindketten jóval idősebbnek néztek ki, mint legutóbbi filmjükben, amiben láthattuk őket.

Steve Carell is sokkal idősebbnek néz ki, mint legutóbbi filmjében Forrás: AFP, Northfoto

David Schwimmer

A Life.hu facebookos követői szerint tök hülye, aki megírta azt a cikket, hogy az 50 éves David Schwimmer nagyon megöregedett, pedig hát ez az igazság.

David Schwimmer nagyon megöregedett Forrás: AFP

Viggo Mortensen

Egy külföldi képösszeállítást nézegettem a Golden Globe férfiúiról, és először fel sem ismertem, hogy az 58 esztendős dán-amerikai színész van az egyik fotón. És ahol már képaláírást kell keresni, ott tényleg nagy a baj.

Viggo Mortensen A gyűrűk ura filmekkel robbant be, az idei Gloden Globe-on viszont fel sem ismertük Forrás: AFP

Casey Affleck

Ben Affleck öccse még csak 41 éves, de sokkal idősebbnek néz ki a koránál. Vagy azért, mert mindig olyan alkotásokba futok bele, ahol a szerepe szerint egy átlagos, harmincas pasast alakít, vagy jelenlegi szakálla mérete és alakja öregíti meg, mindenesetre nem nézett ki valami jól vasárnap.

Casey Afflecket vajon csak a szakáll öregíti ennyire? Forrás: AFP

Billy Bob Thornton

A 61 éves amerikai színész a legidősebb ebben a felsorolásban. Bizonyosan a koromból fakad, hogy őt már alapból idősebb korában ismertem meg, tehát nincs fiatal Billy Bob-emlékem, és ami van, azt is a Tapló Télapó-plakátok zúzzák szét. Most viszont a szokottnál is öregebbnek, fáradtabbnak láttam.

Billy Bob Thornton 61 évével a legidősebb a felsorolásban Forrás: AFP

Jeffrey Dean Morgan

Az amerikaiak Javier Bardemje még csak 50 éves, de a Golden Globe-on sokkal idősebbnek nézett ki. Lehet, hogy nála is a szakállhossz megválasztásával voltak gondok, hiszen ha hosszú, és ennyire ősz, akkor lehet az ember gyermeke akármilyen jóképű, az öregíteni fogja. Azt azért gyorsan hozzátenném, hogy Jeffrey így sem olyan rossz.

Jeffrey Dean Morgan – aki az idei gálán Hilarie Burton oldalán fotózkodott – jóval idősebbnek tűnt a koránál Forrás: AFP

Ők a 2017-es Golden Globe nyertesei

Idén is megrendezésre került az évente zajló Golden Globe filmes és tévés díjátadó gála. Az Oscar-díj előszobájának is nevezett rangos eseményen a sztárvilág színe-java is megmutatta magát. Íme a nyertesek!
Minden nagyfarkú pasinak az eget veri az egója? (18+)http://www.life.hu/intim/20170110-peniszmeret-avagy-tenyleg-a-meret-a-lenyeg-es-a-nagy-ego.htmlCikkek százai mantrázzák, hogy nem fontos a méret. Ez szimpla hazugság. A felmérések szerint valóban így van, de a „face-to-face” beszélgetések pontosan az ellenkezőjét mutatják: sok nő úgy vélekedik, hogy egy méretes pénisz vizuálisan sokkal izgatóbb, mint egy átlagos, plusz intenzívebb élményt nyújt szex közben. Ráadásul azok a nők, akik átélték már a teljes kitöltés élményét, gyakran tapasztalják azt, hogy a nagy hímvesszőjű férfiak óriási önbizalommal is rendelkeznek. Cikkünkben az összefüggés okaira kerestük a választ. IntimLeszbicsók csattant a Golden Globe vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/intim/20170109-sarah-paulson-leszikus-szineszno-csokolozott-a-golden-globeon.htmlNem titok, hogy a 42 éves Emmy-díjas amerikai színésznő, Sarah Paulson a nőkhöz vonzódik. A színésznő nem titkolja másságát, ezúttal is szerelmével lépett a Golden Globe vörös szőnyegére. Intim-- Channing Tatum lőtt egy pucér képet a feleségéről, és feltette az Instagramrahttp://www.life.hu/intim/20170109-channing-tatum-pucer-kepet-toltott-fel-jenna-dewan-tatumrol-instara.htmlÉrdekes fotóra bukkantunk a jóképű és jó testű Channing Tatum közösségi oldalán. A színész ugyanis egy pucér képet töltött fel Jenna Dewan-Tatumről az Instagramra.IntimOrigoÍgy kell idén párt keresni - Randi-előrejelzés 2017-re!http://www.life.hu/intim/20170107-tarskereses-igy-keszulhetsz-fel-2017-re-ha-epp-tarsat-keresel.html2016 a mackós, aputestű férfiak és a szomszéd lányok éve volt. A helyesírási hibák és a túl szexi képek sem az adatlapokon, sem az üzenetekben nem számítottak menőnek. Az első randikon a szexszel ellentétben a csók szinte mindenkinek belefért, és az sem volt baj, ha a férfi virággal érkezett a találkozóra. A több mint 12 ezer ember megkérdezésével végzett felmérésekből arra is fény derült, hogy minél fiatalabb valaki, annál több szót használ a szeretkezésre, az extrém helyszínek közt pedig az autók hátsó ülése és a kilátó is meglepően népszerű volt. Íme, néhány tipp, hogy 2017-ben mindenkinek gördülékenyen mehessen a párkeresés. IntimThinkstockÍme a Golden Globe-gála keblei: dekoltázsok a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/intim/20170109-golden-globe-mellek-es-dekoltazsok-a-voros-szonyegrol.htmlMíg a nők Ryan Reynoldstól és Ryan Goslingtól olvadozhattak a Golden Globe-gálán, addig az uraknak is volt néznivaló. Intim--Ők a Golden Globe álompárja: Így tündököl Ryan Reynolds és Blake Livelyhttp://www.life.hu/intim/20170109-ryan-reynolds-es-blake-lively-a-golden-globe-alomparja-igy-tundokolnek.htmlNyogodtan kimondhatjuk, hogy Ryan Reynolds és Blake Lively az idei Golden Globe-gála álompárja.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.