Fiatal szeretőt tart Lajsz András – Telefonja buktatta le

Forrás: Facebook -
lebukás Lajsz András szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koktélkirály felesége találta meg a pikáns üzeneteket a férje telefonjában. A sértett asszony bosszúból a közös éttermük kétezres rajongótáborral rendelkező hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a szerelmesek közti üzenetváltást.

Az 59 éves Lajsz András egy szemtelenül fiatal, Anikó nevű lánnyal édeleg az üzenetekben. A nő Bandi bácsinak szólítja Lajszot, akit a „sasfészekben” vár, ahova bármikor visszatérhet. Lajsz sértett felesége nemcsak közzétette az üzeneteket a Facebookon, de kommentben alaposan ki is figurázta azokat. Szerinte itt sajátos munkaadó-munkavállaló viszonyról van szó.

Fiatal szeretőt tart Lajsz András – Telefonja buktatta le Forrás: Facebook

"Azt gondolom, hogy 25 év házasságba sok minden belefér, engem két szívműtét között tett ki Zsuzsa, aki nagyon féltékeny. Az említett hölggyel egyébként lelki kapcsolatunk van, közel áll hozzám, de nem úgy... Na jó, hát ugye emberből vagyunk... nagyon kínos, hogy ez az ügy kiderült, igyekszem majd rendbe tenni a dolgokat. (...) A gond egyébként ott kezdődik, ha valaki kutakodik egy telefonban. Ezt nem kellett volna megtennie a feleségemnek, akit maximálisan szeretek és tisztelek, sosem akartam megbántani. Amiről nem tudunk, az nem fáj. A fiatal kolléganőmet is féltem most, szegényt a szájára veszi a város. Nagyon kellemetlen ez az egész szituáció" – mondta Lajsz András a Borsnak.

Lajszék házassága egyébként már korábban megromlott. A feleség tavaly nyáron elküldte otthonról a koktélkirályt, de úgy tűnik, ez nem csillapítja a haragját.

András a nyáron öt hét alatt három infarktust élt túl. Akkor azt mondta, kapott a sorstól egy második esélyt, amit igyekszik megfelelően kihasználni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.