eljegyzés eljegyzési gyűrű Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni, aki mint tudjuk, hogy már nagyon vágyik az anyaságra, megmutatta eljegyzési gyűrűiket.

A fiatal énekesnő nyilvános Instagram-oldalán tett közzé egy képet, melyen látszanak eljegyzési gyűrűik. "Elindultunk stílszerűen a kazincbarcikai esküvőkiállításra... Lackò friss férj, én friss menyasszony... Ki vagyunk képezve!! Jöhet bármi!!!" - írta ki.

Nincs is jobb egy leszbikus ollózásnál (18+)http://www.life.hu/intim/20170113-pornhub-2015-os-pornonezesi-trendek-keresesi-szokasok.htmlMinden év januárjában a világ legnagyobb pornóoldala kiadja az előző esztendőről szóló jelentését. Felettébb különös adatok ezek az emberiség pornónézési, töltési és keresési szokásairól, nőkről, férfiakról, országokról és arról, hány órát áldozunk az életünkből arra, hogy azt nézzük, ahogyan mások szexelnek. A 2016-os eredmények mellett persze nem mehetünk el szó nélkül. Intim--Hollywoodi bácsikörkép - Ötvenes férfisztárok, akik a saját nagyapjuknak néznek kihttp://www.life.hu/intim/20170109-hugh-laurie-steve-carell-david-schwimmer-a-sajat-nagyapjuknak-neznek-ki.htmlLos Angeles-i idő szerint vasárnap délután, nálunk hétfőn hajnali kettőkor néhány kivétellel a Golden Globe díjátadójára vonult Hollywood jelenlegi krémje. És még sokan mások. Igen, Gosling gyönyörű volt, voltak csöcsök, elcsattant egy leszbicsók, tündököltek a szép ruhák és az álompárok, és voltak bácsik is. Bácsik, akik egykor jóképű, sármos színészek voltak, de sajnos nem úgy öregszenek, ahogy Clooney, hanem mint a nagyapáink. IntimAFPHajdú Péter máris reagált Sarka Kata vádjairahttp://www.life.hu/intim/20170114-hajdu-peter-maris-reagalt-sarka-kata-nyilvanos-tamadasara.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Sarka Kata szombat reggel kiírta a Facebook-oldalára, hogy Péter bizony megcsalta a házasságuk ideje alatt, és tud férje új barátnőjéről is. Azóta Hajdú Péter válasza is megérkezett. IntimFotó: Mudra László - OrigoSarka Kata bevallotta, hogy Hajdú Péter megcsaltahttp://www.life.hu/intim/20170114-sarka-kata-kitette-facebookra-hogy-hajdu-peternek-uj-noje-van.htmlKülönleges bejegyzést tett közzé szombat reggel Sarka Kata. Egy üzenetet, amelyet neki küldtek...IntimOrigoSzexuális tanácsokat kért a férfi egy szupermarkettől egy fánk miatt (18+)http://www.life.hu/intim/20170112-twitteren-kert-szexualis-tanacsokat-egy-ferfi-egy-szupermarkettol.htmlPanaszt emelt a férfi a Twitteren mert a szupermarketből vásárolt fánkon nem volt lyuk! Szexuális segédeszközként szerette volna használni az édességet, ezért sérelmezte, hogy teli fánkot kapott. IntimOrigoSienna Miller remegve zokogott Ben Affleckkel közös szexjelenetei miatthttp://www.life.hu/intim/20170112-sienna-miller-zokogott-a-ben-affleckkel-kozos-szexjelenetei-miatt.htmlÉrzékenyen érintette Sienna Millert, hogy új filmjében Ben Affleckkel kellett szexjeleneteket forgatnia. A több órás felvételek után remegve zokogott a színésznő. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.