Hajdú Péter máris reagált Sarka Kata vádjaira

Sarka Kata válás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Sarka Kata szombat reggel kiírta a Facebook-oldalára, hogy Péter bizony megcsalta a házasságuk ideje alatt, és tud férje új barátnőjéről is. Azóta Hajdú Péter válasza is megérkezett.

"Nagyon szomorú ez! Soha nem mondanék rosszat Katáról, s bár ismerem a magánéletét, soha nem adnám ki a nyilvánosságnak. Eddig sem, és ezután sem fogok a Facebookon üzeneteket megosztani, melyben a gyerekeim édesanyját bántják. Őszintén kívánom, hogy mind a ketten találjuk meg a boldogságot. Egyébként hat hónapja élek egyedül, ha lesz majd új kapcsolatom, amelyről beszélni szeretnék, szólni fogok. Szép napot mindenkinek!" – írta ki közösségi oldalára Péter.

Hajdú Péter Fotó: Mudra László /Origo

Vallomás Hajdú Péter édesanyjától:

Hajdú Péter édesanyja nagyon szomorú, amiért – akárcsak ő – fia is elválik. Remélte, hogy erre Péter életében nem kerül sor, azonban így már csak abban bízik, hogy sikerül csendben letudniuk a válópert, sárdobálás nélkül. Hát, úgy látszik, nem teljesül az asszony vágya.
Nincs is jobb egy leszbikus ollózásnál (18+)http://www.life.hu/intim/20170113-pornhub-2015-os-pornonezesi-trendek-keresesi-szokasok.htmlMinden év januárjában a világ legnagyobb pornóoldala kiadja az előző esztendőről szóló jelentését. Felettébb különös adatok ezek az emberiség pornónézési, töltési és keresési szokásairól, nőkről, férfiakról, országokról és arról, hány órát áldozunk az életünkből arra, hogy azt nézzük, ahogyan mások szexelnek. A 2016-os eredmények mellett persze nem mehetünk el szó nélkül. Intim--Sarka Kata bevallotta, hogy Hajdú Péter megcsaltahttp://www.life.hu/intim/20170114-sarka-kata-kitette-facebookra-hogy-hajdu-peternek-uj-noje-van.htmlKülönleges bejegyzést tett közzé szombat reggel Sarka Kata. Egy üzenetet, amelyet neki küldtek...IntimOrigoHollywoodi bácsikörkép - Ötvenes férfisztárok, akik a saját nagyapjuknak néznek kihttp://www.life.hu/intim/20170109-hugh-laurie-steve-carell-david-schwimmer-a-sajat-nagyapjuknak-neznek-ki.htmlLos Angeles-i idő szerint vasárnap délután, nálunk hétfőn hajnali kettőkor néhány kivétellel a Golden Globe díjátadójára vonult Hollywood jelenlegi krémje. És még sokan mások. Igen, Gosling gyönyörű volt, voltak csöcsök, elcsattant egy leszbicsók, tündököltek a szép ruhák és az álompárok, és voltak bácsik is. Bácsik, akik egykor jóképű, sármos színészek voltak, de sajnos nem úgy öregszenek, ahogy Clooney, hanem mint a nagyapáink. IntimAFPSzexuális tanácsokat kért a férfi egy szupermarkettől egy fánk miatt (18+)http://www.life.hu/intim/20170112-twitteren-kert-szexualis-tanacsokat-egy-ferfi-egy-szupermarkettol.htmlPanaszt emelt a férfi a Twitteren mert a szupermarketből vásárolt fánkon nem volt lyuk! Szexuális segédeszközként szerette volna használni az édességet, ezért sérelmezte, hogy teli fánkot kapott. IntimOrigoSienna Miller remegve zokogott Ben Affleckkel közös szexjelenetei miatthttp://www.life.hu/intim/20170112-sienna-miller-zokogott-a-ben-affleckkel-kozos-szexjelenetei-miatt.htmlÉrzékenyen érintette Sienna Millert, hogy új filmjében Ben Affleckkel kellett szexjeleneteket forgatnia. A több órás felvételek után remegve zokogott a színésznő. Intim--Szűk vagy tágabb legyen a hüvely? A nőknél is a méret a lényeg?http://www.life.hu/intim/20170112-szuk-vagy-tagabb-legyen-a-huvely.htmlAhogy a pénisz mérete több tanulmány és felmérés tárgyát képezi, úgy a női hüvely anatómiájára ritkábban térnek ki ebből a szempontból. Vajon a nők esetében is lényeges a méret, és egyáltalán mi az oka annak, hogy egyik nő hüvelye tágabb, a másik szűkebb? Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.