Palvin Barbara Palvin Barbi mellek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már eddig is tudtuk, hogy Palvin Barbi imád dögös fotókat közzétenni közösségi oldalán. Nos, rajongói legnagyobb örömére megint így tett.

Barbi Instagram-oldalára tett fel egy újabb kecér képet, ami csak a haja takarja el formás melleit:

loving my new haircolor @iamconstantin

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

Teljesen kitárulkozik: meztelenül terpeszt Palvin Barbihttp://www.life.hu/intim/20161207-teljesen-kitarulkozik-meztelenul-terpeszt-palvin-barbi-a-lui-magazin-cimlapjan.htmlA világhírű magyar modell a Lui magazin címlapján pózol. IntimOrigoForró fotó: Palvin Barbi előtt még a lányok is térdre borulnakhttp://www.life.hu/intim/20160719-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-egyutt-furodtek-a-medenceben-eniko-barbi-elott-terdelt.htmlA magyar modellek külön-külön is szépek, de ha együtt medencéznek, akkor mindent visznek! Palvin Barbi Mihalik Enikővel múlatta az időt, igen dögös pózban! IntimOrigoA versenyzés helyett Palvin Barbin jár Hamilton esze?http://www.life.hu/intim/20160619-lewis-hamilton-es-palvin-barbara-jo-baratok-bakuban-is-ott-volt-a-modell.htmlPalvin Barbi Monaco után ezúttal Bakuba is elkísérte Lewis Hamiltont, akivel állítólag csak barátok. A pilóta ma azonban csak az 5. helyen végzett, ennek pedig a Sky riportere, Tanja Bauer szerint akár a modell is lehet az oka. IntimOrigoNem semmi! Palvin Barbarát óriási megtiszteltetés értehttp://www.life.hu/intim/20160611-palvin-barbarat-az-ev-ujoncanak-valasztottak-a-furdoruhas-sports-illustratedben.htmlA Sports Illustrated olvasói 2011 óta voksolhatnak arról, ki legyen Az Év Újonca. Ezzel a címmel eddig olyan modellek dicsekedhetnek, mint a kebelcsoda, Kate Upton, Chrissy Teigen, vagy épp Adam Levine egykori exe, Nina Agdal. Most pedig Barbit választották.IntimOrigoHoppá! Palvin Barbi Lewis Hamiltonnal hajókázgathttp://www.life.hu/intim/20160606-palvin-barbi-es-lewis-hamilton-egyutt-hajokaztak.htmlHetek óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Palvin Barbara és a Forma-1-es sztár, Lewis Hamilton között. Míg ők bőszen tagadják, hogy barátságnál többet éreznének a másik iránt, újabb és újabb fényképes bizonyítékok támasztják alá ennek ellenkezőjét. Intim--Palvin Barbi hozott szerencsét a Forma-1-es bajnoknak, Lewis Hamiltonnakhttp://www.life.hu/intim/20160530-lewis-hamilton-forma-1-es-bajnok-es-palvin-barbara-magyar-modell-a-monacoi.htmlA magyar modell a Monacói Nagydíjra is elkísérte a Forma-1-es világbajnokot, aki meg is nyerte futamot. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.