Forró szexvideót posztolt a leszbikus valóságshow-sztár (18+)

szexvideó szex valóságshow leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két német valóságshow-sztár, a 27 éves Sarah Joelle Jahnel és a 33 éves Micaela Schäfer aztán tudja, mitől döglik a légy! A két cicababa szexjelenét Micaela tette közzé, miközben Sarah Joelle semmiről sem tud. Ő éppen a Celeb vagyok, ments ki innen! reality német változatában szerepel, a külvilágtól elázártan, a dzsungelben tengeti mindennapjait.

A videóban ugyan nem mutatnak meg mindent (a legfontosabb testrészeiket emojikal takarták ki), a felvétel ettől azonban még erotikusabb lett, hagyják a nézők képzeletét is dolgozni. A 10 másodperces videót Micaela Schäfer ezzel a kommentárral tette közzé: "Most láthatjátok, milyen ötleteink támadnak, ha pasijaink nincsenek a közelben!"

Forró szexvideót posztolt a leszbikus valóságshow-sztár, Micaela Schäfer Forrás: Youtube


Sarah Joelle Jahnel a hírek szerint semmit sem tud arról, hogy alkalmi szexpartnere mindenkivel megosztotta a videót, így valószínűleg kellemetlenül fogja érinteni a dolog , amikor hazautazik a dzsungelből. Azt azonban jobban el tudjuk képezelni, hogy a hölgyek előre megbeszélték azt, hogy mikor hozzák nyivánosságra egymás iránti vonzalmukat.

A teljes, cenzúrázatlan "Selfie Lesbo-Tape" megtekinthető egy pornóoldalon. Biztos ezzel is szép pénzt kaszálnak...

Orális szexet imitáltatott dolgozóival egy cég (18+)http://www.life.hu/intim/20170118-oralis-szexet-imitaltatott-dolgozoival-egy-ceg-kinaban.htmlFelháborodást okozott egy cég azzal, hogy egy nőket megalázó játékot kellett játszaniuk a vállalati rendezvényen. IntimVolt aki tökön rúgást, más kasztrálást kért Hevesi Krisztától (18+)http://www.life.hu/intim/20170118-hevesi-kriszta-szexualpszichologust-perverzek-is-megtalaljak.htmlHevesi Kriszta szexuálpszichológus, egyetemi oktató és tévésztár egyben. Ismertsége és kisugárzása azonban olykor meglepő szituációkhoz vezet, Krisztát perverz férfiak találják meg furábbnál furább vágyaikkal a közösségi oldalon. IntimOrigoLehet szexelni az űrben?http://www.life.hu/intim/20170117-szex-az-urben-sulytalansag-gravitacio-lehetseges-lehet-egy-aktus.htmlAz emberiség már csak olyan, hogy mindent (és mindenhol...) szeretne kipróbálni, amióta pedig meghódítottuk a világűrt is, élénken foglalkoztat sokakat a kérdés: milyen is lehet ott szexelni? Utánanéztünk, mit mond erről a tudomány, és mik az izgalmas fejlemények. IntimOrigoA kamerák előtt vallotta be szextitkát Mádai Vivienhttp://www.life.hu/intim/20170117-madai-vivien-egy-tevemusorban-vallotta-be-intim-titkat.htmlVárkonyi Andi műsorában tette fel a kérdést: ki volt már egy időben több partnerrel is egy helyen?Mádai Vivien nagyon érdekes választ adott. Intim--Önkielégítő szobát működtetett patikájában a gyógyszerész (18+)http://www.life.hu/intim/20170115-onkielegito-szobat-mukodtetett-patikajaban-a-gyogyszeresz.htmlSzexuális bűcselekények elkövetése miatt tartóztattak le egy gyógyszerészt Nápoly közelében. Önkielégítő szobát működtetett a patikában, kuncsaftjait le is videózta. IntimOrigoFürdőkádban meztelenkedett Erika Jordan pornósztár (18+)http://www.life.hu/intim/20170115-furdokadban-meztelenkedett-erika-jordan-pornosztar.htmlErika Jordan pornószínésznőről, a Playboy TV műsorvezetőjéről nagyon szexi fotók készültek egy érdekes kezdeményezés kampányához. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.