Íme Istenes Bence és Csobot Adél szerelmének újabb bizonyítéka

Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője és kedvese egy csodálatos fotót tettek közzé. "Ennel a kepnel szebbet nem is lehetett volna kesziteni! Nagyon szepek vagytok" - írta alá egy kommentelő.

Bence legutóbb kisfiáról posztolt, majd nem sokkal később Adél is megmutatta, hogyan totyog a kis Nátán. Láthattuk, hogyan zajlik a fürdetés, most pedig egy újabb fénykép kerlült fel Bence közösségi oldalára:

Így totyog a kis Nátán: Csobot Adél tüneményes fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170120-csobot-adel-kisfiarol-natanrol-posztolt.htmlJó napjuk van ma Istenes Bence és Csobot Adél követőinek. Sorra érkeznek ugyanis a fotók a kis Nátánról. CsaládOrigoÍgy tündököl Csobot Adél a Sztárban sztár meg egy kicsiben: fotó!http://www.life.hu/trend/20170115-csobot-adel-a-sztarban-sztar-meg-egy-kicsiben-narancsban-tundokol.htmlCsobot Adél a Sztárban sztár meg egy kicsi zsűritagja, aki ma este is tündököl a műsorban. TrendOrigoCsodálatos fotón Istenes Bence és Csobot Adél szerelmének bizonyítékahttp://www.life.hu/intim/20170114-istenes-bence-es-csobot-adel-2015-ben-tettek-ki-lakatot-kolnben.htmlAz RTL Klub műsorvezetője legutóbb kölni álomlakásába engedett betekintést, most pedig egy másik fontos helyszínt is megmutatott a rajongóinak.IntimÍgy fürdeti a kis Nátánt Istenes Bence és Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20170109-istenes-bence-es-csobot-adel-igy-furdeti-a-kis-natant-edes-foto.html"Tegnap esti fürdetés" címmel tett közzé egy édes fotót az álompár.CsaládOrigoKülönleges helyről jelentkezett be Csobot Adél és kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20170109-csobot-adel-benediktbeuernbol-jelentkezett-be-nemetorszagbol.htmlCsobot Adél Németországból, Benediktbeuernből jelentkezett be az Instagram-oldalán. CsaládOrigoCsobot Adél szerint ösztönösen jó élni http://www.life.hu/csalad/20161228-csobot-adel-meselt-a-csaladi-eletukrol.htmlCsobot Adél őszintén mesélt arról, hogy milyennek látja az életüket az idei évben történt sok változás tükrében. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.