Állítják: Brad Pitt után máris új párra talált Angelina Jolie

Forrás: AFP -
Brad Pitt Angelina Jolie Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, zajlik Brad Pitt és Angelina Jolie válása, ám most az a hír járja, hogy egyikük sincs egyedül. Mint ismeretes, Brad Pitt rátalált Kate Hudsonra, de most Jolie állítólagos új párjáról is elkezdtek cikkezni a lapok.

A Hollywoodlife szerint a 45 éves Jared Leto a szerencsés férfi, akivel Jolie a 2004-es Nagy Sándor, a hódítócímű filmben szerepelt együtt, és ahol állítólag több volt köztük puszta munkakapcsolatnál.

Úgy tudni, az Oscar-díjas Leto volt az első, aki felvette a kapcsolatot a színésznővel, amikor tavaly szeptemberben bejelentették a Brangelia-válást, és Jolie egyedül maradt.

Angelina Jolie Forrás: AFP

Lapinformációk szerint a bírósági tárgyalás kezdetén is ott volt mellette, támogatta Angelinát, és később is sokszor találkoztak.

Így kerültek egyre közelebb egymáshoz.

Szemtanúk állítólag együtt látták őket a kaliforniai Chateau Marmont étteremben, ahol gyertyafény mellett romantikáznak. Hát, erre azért egyelőre ne vegyünk mérget!

Leto mondjuk nem rossz ;) Forrás: GQ Style
Jön a virtuális pornó - Videó!http://www.life.hu/intim/20170216-huseges-pasit-akar-a-konnyuveru-lany.htmlGondolnád, hogy a jól bevált pornófilmeket még lehet fokozni? Esetleg úgy, hogy egy színész sem szerepel benne? Bizony, ez is lehetséges. IntimThinkstockEnnyire szeretik Magyarországon a szexuális játékszereket (18+)http://www.life.hu/intim/20170216-ennyire-szeretik-magyarorszagon-a-szexualis-jatekszereket.htmlMa már mindenki megtalálhatja a kedvére való szexuális segédeszközt, ha egyáltalán akar ilyesmivel játszadozni. Egy forgalmazó az internetes keresések alapján állította sorba az országokat, ebből látszik, hol mennyire érdeklődnek az ilyen kütyük iránt. A magyarok is rajta vannak a listán, de nem az élen. Toronymagasan Dánia vezet. Intim--Ennyi pénzt keresnek a pornószínészek (18+)http://www.life.hu/intim/20170216-ennyit-keresnek-a-pornosok.htmlA kívülállók azt képzelik, hogy csillagászati összegeket keresnek azok, akik felnőttfilmezésre adják a fejüket. Derek Hay, az LA Direct modellügynökség alapítója elárulta, hogy valójában mekkora összeget kapnak a pornósok, és hogy min múlik a fizetés növekedése. Intim--Pucéran terpesztett be Pirner Alma - Fotót is mutatott róla!http://www.life.hu/intim/20170215-puceran-jogazott-pirner-alma.htmlTöbbször előfordult már, hogy Pirner Alma pikáns fotókat posztolt magáról, de ilyent még nem villantott. Az állunk is leesett! IntimOrigoKülönleges szexuális játékszert dobtak piacra: unikornisos műpéniszt (18+)http://www.life.hu/intim/20170215-kulonleges-szexualis-jatekszert-dobtak-piacra.htmlAzt hinné az ember, hogy a szexuális játékszerek terén már nincs új a nap alatt, de mindig okoznak meglepetést a gyártók. Nemrég egy unikornisos műpéniszt dobtak piacra! Intim--Élő adásban villantotta meg cicijét a csinos modell, Vitto Saraviahttp://www.life.hu/intim/20170215-elo-adasban-villantotta-meg-cicijet-a-csinos-modell-vitto-saravia.htmlA modell különleges nyakékét akarta bemutatni, de az lett a vége, hogy több ezren csodálhatták meg a kebleit is. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.