Máris itt van A szürke ötven árnyalata 3. első ízelítője: Videó!

Forrás: fiftyshadesmovie.com -
Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata Jamie Dornan A szabadság ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láttuk moziban A sötét ötven árnyalatát, és nem igazán nyerte el a tetszésünket. Ennek ellenére biztos, hogy a harmadik részt is megnézzük majd, amit 2018-ra ígérnek. És amibe már most belepillanthatunk.

Aki kivárja, hogy leperegjen A sötét ötven árnyalata végefőcíme, annak jutalma egy rövid ízelítő, ami a trilógiát lezáró harmadik részhez hivatott kedvet csinálni.

A sötét ötven árnyalata Forrás: fiftyshadesmovie.com

Szerencsére nem kell végigszenvedni érte a film után a stáblistát is, hiszen ahogy az történni szokott a végefőcím végén elrejtett kedvcsinálókkal, ez is utat talált az internetre. Lássuk hát!

"Ünnepélyesen megfogadom, hogy amíg csak élünk, hűségesen foglak szeretni és védelmezni” - mondja Christian, beteljesítve ezzel a könyvsorozat rajongóinak vágyálmát. Úgy tűnik, hogy lesz is kitől védelmeznie Anastasiát, a teaser végén ugyanis valami riasztó dolog történik.

Mint ismeretes, a második és a harmadik részt egyszerre forgatták le, így A szabadság ötven árnyalatára csak egy évet kell várni, 2018. február 9-től lesz látható a mozikban - írja az Origo Filmklub.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.