Jamie Dornan évekkel ezelőtt már meztelenre vetkőzött - Fotó!

Forrás: UIP Dunafilm -
meztelen A szürke ötven árnyalata Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalatának főszereplője lelepleződött: kiderült, hogy korábban sem állt távolt tőle a pucérkodás! Jamie Dornanről egy évekkel ezelőtti készült kép került elő, amin anyaszült meztelen, ráadásul nem is egyedül szerepel a képen! Persze fiatal volt, és kellett a pénz...

Már fiatalkorában is bátran ledobálta magáról a ruhát A szürke ötven árnyalatának főszereplője, és ez persze nem is maradt titokban. Jamie Dornan évekkel ezelőtt egy reklám kedvéért pózolt anyaszült meztelenül egy kocsiban egy másik férfival és Malin Akermannal. A kínos fotót a színésznő persze meg is mutatta a világnak, és bevallotta, maga sem tudja, mit reklámoztak, de az biztos, hogy gyorsan lekerült róluk a ruha.

Jamie Dornan mindig is szeretett pucérkodni Forrás: UIP Dunafilm

"Nem igazán tudom, hogy mit reklámoztunk, de körülbelül két kattintás után lekerültek rólunk a ruhák. A bal oldali férfi Mr. Dornan" – mondta egy talkshow-ban Malin Akerman színésznő, aki az Instagram-oldalán is közzétette a szóban forgó fotót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.