A szürke ötven árnyalata Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalata című film férfi főszereplője őszintén mesélt arról, hogy milyen hatást gyakorolt a filmbéli szerepe a szexuális életére.

Jamie Dornan egy interjú keretein belül arról mesélt, hogy a magánéletét mennyire befolyásolta a szexuálisan túlfűtött filmek forgatása. A 34 éves sztár elárulta, hogy a való életben távol állnak tőle a Christian Grey-féle szexuális szokások, és ez a film készítése során sem változott meg.

Jamie Dornan elárulta: nem rajong a durvulós szexért Forrás: Alliance

"Nem szokásunk durvulni az ágyban, ezért nem is volt hatással a magánéletünkre a forgatás. Nyilvánvalóan hatalmas piaca van a szexuális segédeszközöknek, de ez engem egyáltalán nem érdekel. Különben is, el sem hiszem hogy a szexuális életemről beszélgetünk" - nyilatkozta Jamie.

Azt is elárulta, hogy a durva szexjelenetek felvételekor kicsit bizarrnak érezte a helyzetet, de mivel egy hét alatt letudták a film összes szaftos részletét, így hamar túlestek rajta - írta meg a List.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.