Meztelen kép készült Varga Viktorról és Cinthyáról – Fotó!

Forrás: Facebook -
Cinthya Diktátor meztelen festmény Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor egy fotót osztott meg a közösségi oldalán, a képen kedvesével, Cinthyával teljesen pucéran szerepelnek egy festővásznon. A kép különlegessége nem csak a pucérkodás: Viktor saját maga készítette a portrét.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Cinthya Dictator és Varga Viktor újból egy párt alkotnak:

"Győzött a Szerelem! Vége az ádáz küzdelemnek az agy és a szív között... a csoda tovább él, bár eddig is csak altattuk. Ezzel az információval szeretnénk Boldog Új Évet kívánni nektek és magunknak!" – írta akkor az énekes.

Láthatóan nagyon jót tesz mindkettejüknek, hogy az ádáz küzdelem helyett kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek: Viktor újabb és újabb műalkotással kápráztatja el a követőit, most pedig egy intim festménnyel rukkolt elő.

Adam es Eva az Edenben #adameve #eden #painting #art #artist #singer #lovers #owl #snake #ink

Musican, Artist (@vargaviktorv) által megosztott bejegyzés,

A festményt a zenész készítette, és ahogy tőle megszoktuk, nem mindennapi módon ábrázolja a szerelmet és az összetartozást. A fekete-fehér alkotáson Cinthyával szerepelnek anyaszült meztelenül, szorosban egymásba fonódva.

Egy "így készült" videót is megnézhetünk – így alkot Varga Viktor!

Kèszül a teremtès. #teremtes #genesis #art #painting #artist #singer #artwork #god #adameve #adameseva

Musican, Artist (@vargaviktorv) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.