Hajdú Péter és Eszter: "Nem szerettük volna idő előtt felfedni a kapcsolatunkat"

Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, újra boldog Hajdú Péter. A 28 éves Eszter személyében talált rá a szerelem, aki civil, és szeretne a jövőben is a háttérben maradni. Megérkeztek az első fotók a válófélben lévő producerről és fiatal kedveséről, Hajdú pedig meg is erősítette, hogy egy párt alkotnak.

"Igen, valóban új kapcsolat van az életemben" – vallotta be a Frizbi műsorvezetője, akitől felesége, Sarka Kata tavaly júliusban költözött el a gyerekekkel közös otthonukból. "Nagyon friss még a kapcsolatunk, ezért sokat nem szeretnék róla elárulni. De igen, Eszter van az életemben, hat hónap egyedüllét után készen állok az újrakezdésre. Nem szerettük volna idő előtt felfedni a kapcsolatunkat, de természetesen bujkálni sem akarunk, viszont még egy kis időre van szükségünk" – tette hozzá Hajdú, aki a megjelent képek után nem látta értelmét, hogy tagadja a kapcsolatot – írja a Blikk.

Hajdú Péter barátnője már a címlapon Forrás: Story Magazin

A lapnak sikerült elérnie Péter barátnőjét, Esztert, akit Hajdú Péter tavaly év végén hívott el randizni, és akivel a kapcsolatuk néhány hete tart. "Még csak két hónapja vagyunk együtt, szeretnénk vigyázni a kapcsolatunkra" – kezdte a producer párja, akitől megkérdezték azt is, mit szól ahhoz, hogy máris az érdeklődés középpontjába került választottja miatt.

"Erre nem nagyon lehet felkészülni, egy picit tartok is a dolognak ettől a részétől, de természetesen él egy elképzelés a fejemben, hogy mivel jár egy ismert férfi oldalán lenni. Tisztában vagyok azzal, hogy lesz ennek egy negatív oldala is, de próbálok a háttérben maradni. Civil ember vagyok, egy ügynökségnél dolgozom, és nyugodt életet élek. Tudom, hogy Peti mellett megváltozik majd az életem" – magyarázta Eszter, aki egyébként elképesztően hasonlít Katára: magas, vékony, hosszú barna hajú szépség.

"Meglátjuk, mit hoz a jövő, de az tény, hogy én már nem futó kalandokban, hanem komoly kapcsolatban gondolkodom. Egyébként tényleg lehet, hogy Eszter hasonlít Katára, többen mondták már. De ezen amúgy nincs meglepő, mindig is a magas, barna, vékony lányok tetszettek. Eszter és Kata is gyönyörű, de egyébként semmilyen formában nem tudom és nem is akarom őket összehasonlítani" - nyilatkozta ezzel kapcsolatban Hajdú a Borsnak.

A lap megtudta, hogy Eszter egy reklámügynökségnél dolgozik, és kommunikáció szakon végzett az egyetemen. Péter tavaly év végén hívta el először randevúzni, utána egy közös baráti vakáción jöttek össze. Ezen a kiránduláson hódoltak Péter szenvedélyének, a síelésnek is. Külföldön randevúzni nyilván egyszerűbb volt, mint idehaza kimozdulni, ahol Hajdút mindenhol felismerik.

Sarka Kata és Hajdú Péter az esküvőjükön Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Húsvétra kimondhatják a válást

Mint ismeretes, Sarka Kata még nyáron adta be a papírokat a bíróságon, hogy hivatalosan is pontot tegyen házassága végére, a tárgyalás időpontját november 29-ére tűzték ki, de a felek nem jelentek meg a bontóperen. Ezúttal állítólag Hajdú Péter adta be a keresetet, várhatóan tavasszal tárgyalják az ügyüket, húsvétra véget érhet az eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.