Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak függvényében, hogy milyen élethelyzetben találjuk magunkat, hajlamosak vagyunk a legkülönbözőbb reakciókra.

Hálát adunk az égnek, vagy nem értjük, miért büntet minket a Jóisten. Az ördögökre vagy az angyalokra fogjuk a jelenséget, esetleg beletörődötten elfogadjuk a sorsunkat, miközben elfelejtjük, hogy

Hálát adunk az égnek, vagy nem értjük, miért büntet minket a Jóisten Forrás: Thinkstock

Az ügető ló hátán felugró műlovagló ugyanoda érkezik vissza, hiszen rendelkezik a ló sebességével. Ha nem vagyunk képesek felismerni, hogy időnként mi is egy vágtató ló hátán ugrálunk, akkor bármilyen akrobatikus tornamutatványt is hajtunk végre, úgy esünk ugyanoda vissza, hogy a táj elrobog mellettünk. Illetve mi robogunk el mellette.

Mindig van lehetőséged kiszélesíteni a tudatodat,

és felismerni magadon és a tornamutatványaidon túl a lovat is. Sőt a tájat is. A láthatót is és a láthatatlant is. A láthatatlan világ erőit viszont nem a fizikai szem fogja meglátni, és a hitedet sem egy masnival átkötött ajándékdobozban kapod a karácsonyfa alá. Neked kell elmenned, neked kell ellovagolnod érte.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.