Amilyen a köldöke, olyan szeretőnek!

Forrás: Thinkstock -
köldök felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnád, hogy a pasi köldöke mennyi mindent elárul "tulajdonosáról". Legalábbis állítólag. Sorra vettük a különböző formájúakat, és azt, hogy az ezoteria hívői szerint milyen tulajdonságokkal járnak. Túl komolyan nem kell venni, de egy kis játékot megér. 

Kör forma:

Kifogtad anyuci egyetlen kisfiát, aki nehezen hoz önálló döntéseket, és hamar "papuccsá" válik. Ahogy a mamájától, tőled is folyamatos odafigyelést vár, nem bánja, ha kikészíted a zokniját és elé rakod az ételt. Az erotikában viszont fantáziadús, de ha nem faggatod ezekről, lehet, örökve rejtve maradnak előtted az igazi vágyai.

Forrás: Thinkstock

Patkó forma:

Ha ilyet látsz, bátor pasival állsz szemben. Mindenre, de tényleg mindenre vállalkozik, legyen az egy háztartási szerelés vagy extrém sport, de attól sem tart, hogy netán elfogy a pénze, ugyanis gondoskodik arról, hogy mindig pótolja azt. Akaratos és céltudatos ember, akivel a nők biztonságban érezhetik magukat, az ágyban pedig figyelmes és gyengéd.

Kérdőjel forma:

Érzelmes, romantikus, az ágyban pedig kreatív az ilyen férfi. A szex számára nem csupán kielégülés, hanem az érzelmek világa.

Vessző forma:

A vessző formájú köldök különösen jó kommunikációs készségre utal. Az ilyen férfi könnyen szót ért az emberekkel, így a szakmai előmenetele is garantált. Ha nem vigyázol, lyukat beszél a te hasadba is, viszont roppant szórakoztató és türelmes, ezért az anyósok kedvence is válhat belőle.

Forrás: Thinkstock

Templom forma:

Egy igazi győztes típus. Mindig mindenben ő akar lenni az első, imádja hajszolni az élvezeteket, valódi szexmániás, minden nap igényli a lepedőakrobatikát. Roppant szenvedélyes, de könnyen el is veszíti érdeklődését a másik iránt, szóval rá alapozni nem egy életbiztosítás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.