Kelemen Annácska képei magyar szexhirdetésben tűntek fel

2017.04.21. 10:00

Kelemen Annácska képei egy szexhirdetésben tűntek fel. A playmate 100 ezer forint egy órára, és felejthetetlen élményeket ígér.

Egy népszerű magyar szexpartnereket hirdető oldalon tűntek fel Kelemen Annácska pucér képei. A leírás alapján a szőkeséget 100 ezer forintért lehet megkapni egyetlen órára. Bemutatkozásában tanult, jó humorú modellként írja le magát, aki szívesen elkísér úriembereket partikra, vacsorákra, és felejthetetlen élményeket ígér. 

Kelemen Anna szexhirdetésben tűnt felForrás: Facebook/Kelemen Anna

A Blikk fel is hívta a megadott telefonszámot, de az illető hölgyemény hangja nem hasonlított Annácskáéra, habár állította, hogy valóban ő az. "Igen, abszolút jó számot hívtál, tényleg én vagyok Annácska, a képeken valóban én vagyok. Figyelj, egy kellemes randi velem – ami egy bő fullos óra – 100 ezer forintba kerül.  Én egy nagyon nyitott szellemiségű lány vagyok, úgyhogy ez mindent tartalmaz, amitől mindketten jól érezzük magunkat" – mondta az ismeretlen. A lap természetesen felkereste Kelemen Annát is, aki meglepődött, hogy fent van az oldalon."Úristen, ez nagyon durva. Ez nem tudom, hogy lehet. Utána fogok járni ennek az egésznek. Teljes képtelenség, hogy én lennék.  Saját célra szoktam ilyen képeket csináltatni magamról, amiket egy-két embernek – úgymond hálószobatitokként – át szoktam küldeni. De jelenleg boldog párkapcsolatban élek, és nagyon sok évembe telt az, hogy levetkőzzem magamról ezeket a jelzőket. Én már nem efelé gondolkodom, nem vagyok szexmániás, és pénzre sincs ilyesmiből szükségem"  – mondta Annácska, aki nemrég smink nélkül mutatkozott. A honlap üzemeltetőit is megkereste a lap, ők pedig azonnal levették a hirdetést, mert számukra fontos, hogy valós személyek legyenek a hirdetők. 

Kelemen Annafelnőttszexhirdetés