Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian átéltük már a pillanatot, amikor a nehézségek és az életkörülmények maguk alá gyűrtek. Zátonyra fut a házasságunk, átver egy barát, akiben megbíztunk, vagy elveszítjük az állásunkat. Ilyenkor a padlón fekve gyengének hisszük és érezzük magunkat.

Jó esetben, még egy kiütéses vereség vár minket. Az élet mér ránk csapást, bebizonyítva, hogy nem vagyunk gyengék. Olyan helyzetbe sodor minket, ahol nem marad egyetlen más választásunk sem, erősnek kell lennünk.

Ne küzdj az élettel! Forrás: Thinkstock

1. A csapások mindig lehetőséget teremtenek, de az már a te döntésed, hogy kihasználod-e.

2. A történések ritkán küldenek sürgönyt az érkezésük előtt. Ha nem fogadod őket tárt kapukkal, akkor is bejönnek, csak akkor beszakítják az ajtót. Legyél inkább megengedő az érkezésükkel, magadnak segítesz vele.

3. A hozzáállás fontosabb mint a tény. A megtörténteken akkor sem tudsz változtatni, ha karikába hajlítod magad, azonban nem maradsz fegyvertelenül. A megélés minősége teljes mértékben a te hatáskörödben marad. Ez a te szabad akaratod.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.