Fodor Zsóka nem tudja, mikor vesztette el a szüzességét

Forrás: Polyák Attila/Origo -
szüzesség Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsóka szívesen és nyíltan beszélt a szerelméről, aki minden tekintetben az első férfi volt a színésznő életében. Ő volt ugyanis, aki nővé tette a Barátok közt Magdi anyusát, viszont a színésznő nem tudná pontosan megmondani, hogy mikor is történt a nagy esemény.

Fodor Zsóka nagyon nagy szerelembe esett 14 évesen, ám akkor még túl fiatal volt egy komoly kapcsolathoz egy 4 évvel idősebb fiúval. Plátói szerelem alakult ki köztük, Ferenc mindig elkísérte Zsókát a villamoshoz iskola után, ám egy alkalommal hiába várták a járművet, az nem érkezett meg.

Fodor Zsóka nem tudja, mikor vesztette el a szüzességét Forrás: Polyák Attila/Origo

"Akkoriban Albertfalván laktam az édesapámmal és a feleségével. Ám 1956. október 23-án hiába mentünk a megállóba, csak a teherautók jöttek egymás után. Végül valahogy este tizenegyre hazajutottam, apámnak pedig már lendült a keze, amikor megszólaltam: édesapám, képzeld, kitört a forradalom! Mire ő: aki ilyen tehetségesen hazudik, az nem érdemli, hogy megüssék" – mesélte Fodor Zsóka, aki elszakadt szerelmétől, mert másik iskolába iratkozott. 3 évvel később azonban újra összefutottak, akkor már be is teljesedhetett a szerelmük.

Minden tekintetben ő volt az első szerelmem. Általa lettem nő is, de hogy pontosan mikor, azt nem tudom

mondta a Borsnak
akiről nemrég azt híresztelték, hogy kuplerájt üzemeltetett

Ettől a három dologtól lesz igazán jó a vaginának (18+)http://www.life.hu/intim/20170424-ettol-a-harom-dolgotol-lesz-igazan-jo-a-vaginanak-mosakodas-intimtorna.htmlA női nemi szerv is hatalmas változásokon megy keresztül az idő múlásával. Megviselheti a szülés, vagy éppen a menopauza is. Fontos, hogy a vagina egészségére ugyanúgy kell figyelni, mint a többi testrészünk épségére. Intim--VV Aureliót egy külföldi, meleg pornóoldal sztárolja (18+)http://www.life.hu/intim/20170423-vv-aureliot-meleg-pornooldalon-tunt-fel.htmlBombaként robbant a hír, hogy VV Aurelio egy híres melegpornóoldalon szerepel. Az RTL sztárja a Való Világban többször is elkövetett meztelenkedésével és helikopterezésével vívta ki az elismerést. IntimOrigoSemmi sem takarja Miley Cyrus vaginájáthttp://www.life.hu/intim/20170423-miley-cyrus-anyaszult-meztlenul.htmlDöbbenetes fotósorozat látott napvilágot a 24 éves amerikai énekesnőről. Miley Cyrus anyaszült meztelenül pózol, de ízléses aktok helyett pornógyanús, néhol már-már undorító alkotások születtek róla. IntimOrigoEgyedül utazni az önismeret útjánhttp://www.life.hu/intim/20170423-ezert-jo-egyedul-utazni.htmlAki 2017-ben még mindig ott tart, hogy nem mer egymagában megnézni egy filmet egy plázában, mondván ciki egyedül moziba menni, az fényévekre van attól, hogy egymagában felüljön egy repülőre, napokat vagy heteket töltsön el a világ különböző tájain, és ezt még élvezze is. De ha már rákattintott erre a cikkre, megtette az első lépést. Intim--Az egykori örömlány megdöbbentő tapasztalatai (18+)http://www.life.hu/intim/20170422-az-egykori-oromlany-megdobbeto-tapasztalatairol-irt.htmlEgy volt szexmunkás a brit Metróban tálalt ki arról, mik voltak a kuncsaftjai legelképesztőbb kérései, és hogy milyen típusai voltak a szolgáltatást igénybe vevő férfiaknak. Intim--Szexbabába szerelmes a 40 éves Dirk - Fotók!http://www.life.hu/intim/20170421-szexbababa-szerelmes-a-40-eves-dirk.htmlA középkorú férfi egy szexbabát választott hű társául, akiknek életét Sandra Hoyn fotós örökítette meg. Dirk valóban úgy bánik a babával, mintha igazi társ volna. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.