Dögös, ősz macsók, akik jobb formában vannak, mint sok fiatal férfi

testépítés időskor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg sok férfi már harminc körül az aputest jelenséggel legalizálja a sörhasát, addig vannak olyanok, akik közel 90 éves korukig odafigyelnek magukra, a kinézetükre és a testükre. Ők azok a sportos ezüst rókák, akiktől a mai napig lepattan a tangánk.

Még szerencse, hogy vannak olyan dögös és sármos férfiak, akik 2017-re újraértelmezték számunkra az idős bácsi fogalmát. Ezért összeállítottunk egy csodaszép galériát olyan urakról, akik 50, 60, vagy akár 80 felett is jól néznek ki, fittek, egészségesek és szexik.

És akik bebizonyították, hogy a kor tényleg csak egy szám, nem több.

Lássuk hát őket!

/1704/D_g_s201742713158

Az aputestben semmi szexis nincs, és nem is volt

A 2015-ös nyár slágerszava volt az aputest, azóta pedig sajnálatos módon újra meg újra felbukkan a külföldi és magyar médiában. Hogy mit is jelent ez a szó, milyen pasikat is takar maga a jelenség, és miért elképesztően káros az aputestkultusz, kiderül a korábbi cikkünkből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.