Ezek idegesítik a legjobban a nézőket a pornófilmekben (18+)

Forrás: Thinkstock -
pornófilm felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pornófilmek nem mindig izgatóak, sok részlet ugyanis kifejezetten idegesíti a nézőket. Íme, egy összeállítás arról, amitől falra másztak a pornóimádók.

Egyszerű, bugyuta történettel indul a legtöbb pornófilm, hiszen itt nem a szerelmi szálak alakulásán van a hangsúly, de nagyon sokakat idegesít ez a dolgok közepébe vágó kezdés. Nemcsak ettől másznak ám a falra a pornóimádók, a Buzzfeed összegyűjtött egy teljes listát arról, amit igazán gyűlölnek a felnőttfilmekben a nézők. Ebből szemezgettünk, íme azok a részletek, amiknél idegesítőbb nem létezik.

Földöntúli nyögések


Sokan megfigyelték, hogy oda nem illő hangokat hallatnak a pornófilmek szereplői, egyesek szerint a férfiak nyögései inkább hasonlítanak szenvedésre, mint élvezetre, a nők pedig még akkor is kéjes hangokat adnak ki, ha éppen a filmbéli partnerük szerszámát kezelik. Az pedig lehetetlen, hogy még ezt is ennyire élvezzék!

Indokolatlan nyögéseket hallatnak a pornófilmek szereplői Forrás: Thinkstock

Az az átkozott zene

Ha valamire, hát a zenére biztosan nem költenek sokat a pornófilmek alkotói, hiszen ezt tartják az egyik legelhanyagolhatóbb részletnek, ami senkit nem érdekel. Ennek ellenére nem egy rajongó figyelt már fel arra, milyen csapnivalóan borzalmas a pornófilmek zenéje, és teljesen felháborodtak!

Senki nem eszik pizzát

Igazi tragédia, hogy hagynak veszni egy egész, gőzölgő pizzát, mégis minden alkalommal ez történik, ha pizzafutár egy pornófilm szereplője. Egyáltalán minek rendel valaki, ha nem éhes? És ha éhes, akkor miért nem eszi meg azt a pizzát, amit megrendelt? Legalább egy kép erejéig mutathatnák az alkotók, hogy a szex után falatoznak, hogy mindenki megnyugodjon!

A pizza mindig megmarad Forrás: Thinkstock

Vízvezeték-szerelő


Senki nem az izgalmas és fordulatos történetekért néz pornófilmet, de egy kicsi kidolgozottság igazán nem ártana. Ennek hiányában az ember képes elveszni a részletekben. Ez a probléma az összes olyan filmben fennáll, ahol valamilyen szerelő a szereplő, például vízvezeték-szerelő, aki alig hogy megérkezik, már a háziasszonyt döngeti, de hogy hogyan jutottak el odáig, az rejtély!

/1511/M_v_s201511714538

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.