Íme, a 2017-es Eurovízió legszexisebb pasijai

Freddie Eurovíziós Dalfesztivál Mans Zelmerlöw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015-ben csokorba szedtük az Eurovízió történelmének legdögösebb férfi fellépőit. Szép kis csapat gyűlt össze, ami abban az évben ki is egészült a svéd győztessel, Mans Zelmerlöw-vel. Most itt az idő, hogy végignézzük a 2017-es felhozatalt.

2015-ben

egy skandináv macsó bizony lepattintott pár tangát a bécsi döntő éjjelén. Európában azon az éjszakán Mans Zelmerlöw volt a legjobb parti, mi pedig örültünk, hogy végre a svéd húsgolyókon kívül

más élvezetet is nyújtott nekünk az IKEA hazája.

Mans Zelmerlöw a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál nyertese Svédországból Forrás: Facebook/Mans Zelmerlöw

2016-ban

Magyarország küldte a legszexisebb versenyzőt a Dalfesztiválra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a rendezvény után Freddie lett Mr. Eurovision, ami azt jelenti, hogy őt választották az Eurovízió legjobban kinéző pasijának.

Freddie Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

2017-ben

is dögösebbnél dögösebb pasikkal kényeztetnek el minket a különböző országok. Lássuk hát a kedvenceinket!

1.

A 27 esztendős, svéd származású Robin Bengtssont, aki egyébként I Can't Go On című számát vitte Kijevbe, egész biztosan nem rugdosnánk le magunkról.

2.

A 25 éves, osztrák Nathan Trentben határozottan van valami cuki. Ukrajnában a Running On Air című dalával hódít:

That sandwich over there looks delicious ... #nathantrentmusic #celebratediversity #eurovision #esc2017 #hungry #givemefood

Nathan Trent (@nathantrentmusic) által megosztott bejegyzés,

3.

A 28 éves Hovig Demircsjan, vagy művésznevén Hovig, egy örmény származású ciprusi énekes. A versenyen Gravity című nótájával képviseli a hazáját:

Turn ur #dreams into #plans. #dreamer

Hovig (@hovigmusic) által megosztott bejegyzés,

4.

A 25 esztendős Imri Ziv izraeli énekes I Feel Alive című számával és persze ezzel a tekintettel csábított el minket:

5.

Slavko Kalezić egy 31 éves montenegrói színész és énekes, akiről nehéz eldönteni, hogy jó pasi, vagy inkább egy beteg állat. Space című számát az első elődöntőben egy igencsak sokkoló produkcióban adta elő, ahol félméteres, fonott lófarkával helikopterezett. De ha épp nem vadul be, egész aranyos:

Szavazz a legszexibbre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.