szexuális fantázia domina kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Araneae „Ari" Mactans hivatásos domina, akivel a DailyMail készített interjút arról, hogyan éli a mindennapjait.

Az angol nő fiatalon a gótikus stílusért rajongott, és tudatosan kereste a hozzá hasonlóak társaságát. 19 évesen tapasztalta meg azt először, hogy milyen dominának lenni, amikor egy klubban megkorbácsolt egy számára ismeretlen férfit. Azt mondta, a pasas minden egyes csapástól jobban felizgult, ő pedig azt érezte, hogy hatalma van. Ari rögtön tudta, hogy ez az, amit csinálni szeretne, ez lenne számára az álommunka. 25 éves korában végre teljesült a vágya, ekkor lett főállású domina, felvette a Domina Araneae művésznevet, és készített magának egy honlapot is. Innentől pedig nem volt megállás, ömlöttek hozzá a megkeresések, a kuncsaftok furcsábbnál furcsább kérései.

90 milliót keresett férfiak kínzásából a domina, Araneae Mactans Forrás: Origo

"Volt olyan ügyfelem, aki azt akarta, hogy a lábaimmal fojtogassam. Egy másiknak az volt a kérése, hogy alázzam meg. Furcsa kérések ezek, de én nem ítélek el senkit. Sokan ferde szemmel néznek rám amiatt, amit csinálok. Tény, hogy nem átlagos foglalkozásom van, a mindennapjaim azonban egyáltalán nem unalmasak" – mondta a DailyMailnek Ari, aki azt szereti legjobban, amikor a kuncsaftjai nemi szervét rugdoshatja. Olyan is előfordult, hogy Araneae egyik ügyfele azt kérte, hogy megkaphassa a használt, izzadt sportzoknijait. A domina az elmúlt 10 évben nagyjából 90 millió forintot keresett különös munkájával.

90 milliót keresett férfiak kínzásából a domina, Araneae Mactans Forrás: Facebook

A nő állítja, hogy a legtöbben azért keresik meg őt, hogy megmentsék a házasságukat, otthon ugyanis nem élhetik ki szexuális fantáziáikat. Szolgáltatásai között nem szerepel a szex, senkivel sem fekszik le, de barátja így sem igazán örül annak, hogy dominaként keresi a kenyerét. Arinak havonta körülbelül 20 ügyfele van.

Baukó Éva összefeküdt Alekosszalhttp://www.life.hu/intim/20160225-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-osszefekudt-alekosszal-egy-szolariumban.htmlMeztelenül, intim fotón pózolt az Édes Élet fura sztárpárja. Intim--Megvan az Eurovíziós dalfesztivál legszexisebb pasijahttp://www.life.hu/intim/20170513-a-sved-robin-bengtsson-a-legszexibb-az-eurovizion.htmlKorábbi cikkünkben összegyűjtöttük a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál legszexisebb pasijait, és indítottunk egy szavazást is, hogy kiderülljön, a magyar olvasók szerint ki legdögösebb most Kijevben. Nos, megvan az eredmény.Intim--Íme, a 2017-es Eurovízió legszexisebb pasijaihttp://www.life.hu/intim/20170512-a-2017-es-eurovizio-legszexibb-pasijai.html2015-ben csokorba szedtük az Eurovízió történelmének legdögösebb férfi fellépőit. Szép kis csapat gyűlt össze, ami abban az évben ki is egészült a svéd győztessel, Mans Zelmerlöw-vel. Most itt az idő, hogy végignézzük a 2017-es felhozatalt. Intim--Erotikus önarcképeivel sokkol Hester Scheurwater fotós (18+)http://www.life.hu/intim/20170510-erotikus-onarckepeivel-sokkol-hester-scheurwater-fotos.htmlMeghökkentő sorozatot készített Hester Scheurwater, amelyhez a saját testét használta. A sokkoló fotókkal azt próbálja bemutatni, hogy manapság a reklámokban, filmekben, plakátokon milyen túlzott szexualitást alkalmaznak, a nőket gyakran csak egy szexuális tárggyá téve. IntimOrigoEzzel az új módszerrel követnek el nemi erőszakothttp://www.life.hu/intim/20170512-uj-fajta-nemi-eroszak-hodit-amerikaban.htmlA nemi erőszakot nagyjából mindannyian egyféleképpen képzeljük el. Ám most kiderült, van egy új formája is, ami nagyon alattomos. IntimThinkstockKamerák előtt egy androgün ember! Fotók!http://www.life.hu/intim/20170511-hol-ferfikent-hol-nokent-viselkedik-az-androgun-ember.htmlElképesztő fotók kerültek napvilágra egy kétnemű emberről: az egyik képen férfi, a másik képen nő. Felfoghatatlan! Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.