Gwyneth Montenegro luxusprosti elmondja, mit akarnak valójában a férfiak

Forrás: AFP -
prostituált feminizmus felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol Daily Mailnek adott interjút az a prosituált, aki több mint tízezer férfival feküdt le, köztük ismert politikusokkal, jogászokkal, zenészekkel. Elmondta, mi az, amit a férfiak igazából akarnak, és mit tud adni nekik egy prostituált. 

Gwyneth Montenegro 39 éves, és több mint tízezer kuncsaftja volt, mióta prostinak állt. 500-1000 dolláros órabérért dolgozott, amit csak a legtehetősebbek tudnak megfizetni. Úgy gondolja, hogy tapasztalatai alapján fel tudja világosítani nőtársait arról, hogy miért is veszi igénybe egy pasi az örömlányok szolgáltatásait. Azt mondja, a legtöbben nem a beteges fantáziájukat akarják kiélni, hanem egyszerűen csak normális szexet akarnak.

Képünk illusztráció Forrás: AFP

"A legtöbb férfi csak normális szexet akar, amitől nagyobb lesz az önbizalma. Nem akarok a feminizmus ellen beszélni, de sajnos kiheréltük a pasikat. Ezért lépnek félre. Csak azt szeretnék érezni, hogy irányíthatnak, hogy valaki valódi férfiként kezeli őket. Vannak, akik csak beszélgetni akarnak, mások pedig már attól is jobban érzik magukat, hogy ha arra a kis időre egy prostit uralhatnak" – mondta a lapnak Gwyneth. Szerinte a férfiak megijedtek attól, hogy egy olyan világban élnek, ahol már az is szexizmusnak számít, ha valaki előzékeny egy nővel, és kinyitja neki az ajtót.

Íme, David Huggins, aki évtizedeken keresztül szexelt földönkívüliekkelhttp://www.life.hu/intim/20170514-ime-david-huggins-aki-evtizedeken-keresztul-szexelt-foldonkivuliekkel.htmlAz idős művész a festményein azokat a földönkívüli nőket örökíti meg, akik szexuális kapcsolatot létesítettek vele. IntimOrigo90 milliót keresett férfiak kínzásából a domina, Araneae Mactanshttp://www.life.hu/intim/20170514-90-milliot-keresett-ferfiak-kinzasabol-a-domina-araneae-ari-mactans.htmlAraneae „Ari" Mactans hivatásos domina, akivel a DailyMail készített interjút arról, hogyan éli a mindennapjait. IntimOrigoMegvan az Eurovíziós dalfesztivál legszexisebb pasijahttp://www.life.hu/intim/20170513-a-sved-robin-bengtsson-a-legszexibb-az-eurovizion.htmlKorábbi cikkünkben összegyűjtöttük a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál legszexisebb pasijait, és indítottunk egy szavazást is, hogy kiderülljön, a magyar olvasók szerint ki legdögösebb most Kijevben. Nos, megvan az eredmény.Intim--Íme, a 2017-es Eurovízió legszexisebb pasijaihttp://www.life.hu/intim/20170512-a-2017-es-eurovizio-legszexibb-pasijai.html2015-ben csokorba szedtük az Eurovízió történelmének legdögösebb férfi fellépőit. Szép kis csapat gyűlt össze, ami abban az évben ki is egészült a svéd győztessel, Mans Zelmerlöw-vel. Most itt az idő, hogy végignézzük a 2017-es felhozatalt. Intim--Erotikus önarcképeivel sokkol Hester Scheurwater fotós (18+)http://www.life.hu/intim/20170510-erotikus-onarckepeivel-sokkol-hester-scheurwater-fotos.htmlMeghökkentő sorozatot készített Hester Scheurwater, amelyhez a saját testét használta. A sokkoló fotókkal azt próbálja bemutatni, hogy manapság a reklámokban, filmekben, plakátokon milyen túlzott szexualitást alkalmaznak, a nőket gyakran csak egy szexuális tárggyá téve. IntimOrigoEzzel az új módszerrel követnek el nemi erőszakothttp://www.life.hu/intim/20170512-uj-fajta-nemi-eroszak-hodit-amerikaban.htmlA nemi erőszakot nagyjából mindannyian egyféleképpen képzeljük el. Ám most kiderült, van egy új formája is, ami nagyon alattomos. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.