Ilyen típus vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

2017.05.19. 14:30

Valaki hisz az asztrológiában, és valaki nem. Egy szexuál-asztrológus szerint azonban a zodiákusod elárulja, hogy milyen típus vagy az ágyban. 

Kos (március 21-április 19.)

Az életed minden szempontjából vezető személyiség vagy. Éppen ezért szex közben is szereted, ha te szabhatod meg a határokat, és te dominálhatsz. Számodra a legideálisabb szexpozíció a fordított cowgirl. 

Bika (április 20. - május 20)

Hedoinsta ember vagy, aki szereti az élet élvezeteit halmozni. Lehet szó evésről, ivásról vagy éppen a szexről. Inkább az érzéki együttlétek híve vagy, mint sem lepedőakrobata. Neked a csillagok a misszionárius pózt javasolják. 

Ezeket a pózokat ajánlják neked a csillagok
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Ikrek (május 21-június 20.)

Te pont a Bika ellentétje vagy, vagyis szeretsz mindig új dolgokat kipróbálni. Az izgalom, a pezsgés, az impulzív dolgok tartanak életben, éppen ezért az ágyban is nyitott vagy és kíváncsi. Számodra a legoptimálisabb az állva szeretkezés. 

Rák (június 21-július 22.)

Nem szívesen tárod fel az érzelmeidet, szereted a sérülékenységedet távol tartani a világtól. Szex közben is nehezebben oldódsz fel, lassan veted le a gátlásaidat. Sokat segít a kibontakozásban, ha láthatod a párod arcát, ezért neked a csillagok a cowgirl pózt ajánlják. 

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

Egy igazi előadóművész vagy, nem rejted véka alá azokat a tulajdonságaidat, amelyekre büszke vagy. Ahogy a mindennapi életben, úgy nemi aktus során is szívesen szerepelsz és remekelsz. Neked a kutyapózt javasolják.

A csillagjegyed sok mindent elárul a szexuális életedről
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

 

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

Nyitott vagy, impulzív és akarnok. Nem szereted, ha mások akarják megmondani mikor mit csinálj. Az ágyban sem hagyod, hogy a párod irányítson, vagy legalábbis nem szívesen engedsz. Számodra az olyan pozíciók ajánlottak, melyeknél közelről láthatod a párod arcát. 

Mérleg (szeptember 23-október 22.)

Szereted az egyenlőséget az életben. Fontos számodra, egyenlő félként tekintsen rád a párod, és emiatt az ágyban is azokat a pózokat preferálod, amelyekben nem érzed magad alárendelt szerepben. Neked a csillagok az olló pozíciót ajánlják. 

Skorpió (október 23-november 21.)

Titokzatos vagy, másnak mutatod magad, mint amilyen valójában vagy. Erős érzelmek dúlnak benned, gyakran vagy szélsőséges. Ez a hektikus szenvedély jellemzi a szexuális életedet is, ezért számodra nincs kifejezetten ajánlott szexpóz. Dominálni is tudsz, de domináltként is jól érzed magad. Nem áll tőled távol az agresszió, szereted az extrém szexuális helyzeteket. 

Ha passzol rád a leírás, akkor talán mégsem hazudnak a csillagok
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Nyilas (november 22-december 21.)

Félig ember, félig "ló". Van egy állatias éned, ami az élet több területén is megmutatkozik, nem bírod a korlátokat és a megkötéseket. Ez a nemi életedben is megmutatkozik. Nem áll tőled távol a szabadtéri szex, vagy bármely más extrém helyszín. Neked a kutyapóz azon típusát javasolják a csillagok, mely közben a párod álló helyzetben van. 

Bak (december 22-január 19.)

Sokat aggódsz azon, hogy vajon elég jó vagy-e az életben. Törődsz azzal, hogy a környezeted és a szeretteid mit gondolnak rólad, és fontos számodra, hogy ők jól érezzék magukat. Szex közben is többet törődsz a partnered örömével, mint a sajátoddal. Számodra a hasonfekvő pózt tanácsolja az asztrológia. 

Vízöntő (január 20-február 18)

Imádsz kreativitást vinni az életedbe. Nem szereted az ismétlődő, snassz dolgokat, így az ágyba is szívesen magaddal viszel valamilyen szexuális segédeszközt. Neked a csillagok a háton fekvő pozíciókat ajánlják. 

Halak (február 19-március 20.)

Te vagy az egyik legérzelmesebb típus. Mindent a szíved vezérel, nem szeretsz ész érvek alapján döntéseket hozni. Jól tájékozódsz testbeszéddel, figyelsz minden apró részletre. A szexet is egy intim lelki találkozásnak éled meg, ezért neked a kiskifli-nagykifli pózt javasolják. 

szexcsillagjegyasztrológia